Ads Top

«Μπουρλότο»: Ξεκίνησαν νωρίς οι τελικοί του μπάσκετ - «Απειλή» Ολυμπιακού, τρόμος στην κυβέρνηση



Οι τελικοί της Α1 μπάσκετ των ανδρών… ξεκίνησαν. Το πρώτο τζάμπολ μπορεί να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 7 στο ΟΑΚΑ, όμως τα όσα συμβαίνουν με ΚΕΔ, ΕΟΚ έχουν ανεβάσει την ένταση στα ύψη.


Ο Ολυμπιακός απέστειλε επιστολή μέχρι και στον πρωθυπουργό της χώρας, ζητώντας να έρθουν ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν. Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του δεν αποκλείεται να «απειλήσει» μέχρι και να μην κατέβει να αγωνιστεί, αν και αυτό είναι πολύ τραβηγμένο σενάριο, καθώς θα υπάρξουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις για τον σύλλογο αν συμβεί αυτό.

Την ίδια ώρα στην κυβέρνηση βλέπουν πως και το μπάσκετ πάει να γίνει… ποδόσφαιρο. Δεν τους έφτανε η «καυτή» πατάτα της Σούπερ Λίγκας, με όσα συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα, δεν τους έφτανε που έτρεχαν να βρουν ξένο διαιτητή μαζί με την ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, έχουν μέσα στο καλοκαίρι να αντιμετωπίσουν και τους τελικούς.

Ο Τσίπρας και ο Βασιλειάδης δεν είναι… χθεσινοί με τον αθλητισμό. Ξέρουν τι επικρατεί σε αυτά τα ματς και πως ο κόσμος είναι στα… κάγκελα. Και φέτος είναι και μια ιδιάζουσα περίπτωση. Βλέπετε, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πάνε στους τελικούς για να σώσουν τη χρονιά τους. Κανείς δεν πήρε τίτλο έως τώρα. Το Κύπελλο κατέληξε στην ΑΕΚ και το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου αποτέλεσε όνειρο απατηλό για τους «αιώνιους». Άρα αυτοί οι τελικοί είναι η μοναδική τους ευκαιρία για κούπα.

Οι δύο πολιτικοί δεν ξεχνούν πως κάθε χρόνο υπάρχουν επεισόδια σε αυτά τα ματς. Πέρσι ο πέμπτος τελικός ολοκληρώθηκε μέσα στις μολότοφ και τα αντικείμενα. Στην κυβέρνηση… τρέμουν στο ενδεχόμενο να έχουμε άσχημα περιστατικά, αλλά πως θα πάρουν την απόφαση να φέρουν ξένους διαιτητές; Δηλαδή αν η σειρά πάει σε πέντε ματς, θα περάσουν 15 ξένοι διαιτητές από την Ελλάδα; Και θα πληρώσει η Ελλάδα όλους αυτούς για να σφυρίξουν τους αγώνες;

Ερωτήματα που καλούνται να βρουν απάντηση άμεσα. Διότι απομένουν μόλις λίγες ώρες για την έναρξη των τελικών του μπάσκετ. Και τα μαντάτα δεν είναι καθόλου καλά.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.