Ads Top

Κινήσεις για... Ευρωλίγκα - Θέλει τον «κομμένο» του Σφαιρόπουλου, «χτυπάει» και Ρίβερς από ΠΑΟ!


Ποια ομάδα μπαίνει... σφήνα στους δύο «αιωνίους»;


Ο Ολυμπιακός δίνει την Πέμπτη τον πιο κρίσιμό του αγώνα (μέχρι τον επόμενο), θέλοντας να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Κάπου στην Αμερική ένας πρώην του παίκτης προσπαθεί να φτιάξει το μέλλον του. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Χόλις Τόμπσον πήγε στον Πειραιά με... τιμές και δόξες, προερχόμενος από τέσσερις χρονιές στο ΝΒΑ, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Δεν έπαιξε άσχημα με τα ερυθρόλευκα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο πετσί της ομάδας, να προσαρμοστει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Έτσι, κάποια στιγμή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον έθεσε στο περιθώριο και πριν από ένα μήνα λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Τόμπσον, όμως, θέλει να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του. Να ξαναπαίξει στο ΝΒΑ, εκεί, όπου θεωρεί ότι ανήκει. Ήδη άρχισε τη σχετική διαδικασία, αφού βρίσκεται στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Την ομάδα των παικταράδων Άντριου Ουίγγινς, Καρλ Αντονι Τάουνς και Τζίμι Μπάτλερ.

Είναι εκεί ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μαζί με κάποιους άλλους έμπειρους παίκτες και προσπαθεί να εντυπωσιάσει την ομάδα της Μινεσότα, ώστε να του δώσει συμβόλαιο.

Ο Χόλις Τόμπσον, πάντως, έχει ανοιχτή και την πόρτα της Ευρώπης. Είναι 2-3 ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και ανάμεσα σε αυτές είναι και η Μπάγερν, που προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα από την Άλμπα και να παίξει του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Μονάχου ενδιαφέρεται και για τον Κέισι Ρίβερς, του οποίου σε λίγες μέρες λήγει το συμβόλαιο. Ο Αμερικανός άσος, άλλωστε, είχε παίξει παλιότερα στη γερμανική ομάδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.