Ads Top

Μία ανάσα από επιστροφή η ΑΕΚ - Θηρίο για αντι-Βράνιες; - Κρούση σε... καπαρωμένο του Ολυμπιακού!


Γυρίζει η... καψούρα του Χιμένεθ; Τι παίζει με πρώην «ερυθρόλευκο»;


Ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε επίσημα από την ΑΕΚ και τα ονόματα που ακούγονται για τον αντικαταστάτη του πληθαίνουν συνεχώς. Μία περίπτωση, μάλιστα, που ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες αφορά έναν παίκτη που έχει ξαναπεράσει με επιτυχία από την Ένωση κατά το παρελθόν.

Ο λόγος για τον Χουάν Καλά, τον Ισπανό στόπερ, ο οποίος αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα τη σεζόν 2011-2012. Ο 28χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Χενάν Τζιανίε, η οποία τον είχε αποκτήσει από τη Χετάφε, με σημερινά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ.

Μία ανάσα πέρυσι ο... αντι-Τσιγκρίνσκι

Ο Χουάν Κάλα είχε απασχολήσει σοβαρά και πέρυσι την Ένωση. Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ είχε φτάσει μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά το deal είχε χαλάσει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, παρόλο που ο παίκτης αποτελούσε θερμή εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι με τα φετινά δεδομένα μάλλον ο 28χρονος αμυντικός δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» της Ένωσης. Από την άποψη ότι Χουάν Καλά δεν έχει τα στοιχεία για να αντικαταστήσει τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος είναι δυναμικός και γρήγορος.

Ο Χουάν Κάλα έχει άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και θα μπορούσε κανείς να πει ότι θα ήταν μια ιδανική μπακ απ λύση για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και όχι για τον Βόσνιο άσο.

«Αλμυρός» ο Πόουλσεν

Όσον αφορά ένα άλλο όνομα που ήρθε στην επικαιρότητα, αυτό του Μπγιορν Πόουλσεν, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο 27χρονος Δανός θηριώδης στόπερ (1,90 μ.) αγωνίζεται σε μια ομάδα (Χάμαρμπι) που κάνει πρωταθλητισμό, έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο και η τιμή του σίγουρα κυμαίνεται σε επίπεδα που μάλλον η Ένωση δεν είναι εύκολο να πλησιάσει.

Κάμπελ μόνο για Ολυμπιακό

Σχετικά με τον Τζόελ Κάμπελ, όντως η ΑΕΚ φαίνεται να έχει κάνει κρούση στον Κοσταρικανό εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κόστος, μιας και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Βέβαια, δύσκολα η Ένωση μπορεί να πρόσφερε το ποσό των 800.000 ευρώ, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, και μάλιστα χωρίς τα μπόνους, καθώς είναι πέρα από την οικονομική πολιτική της διοίκησης.

Όπως και να έχει, η λογική λέει ότι αν ο Τζόελ Κάμπελ αποφασίσει να γυρίσει στην Ελλάδα, τότε ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει. Οι Πειραιώτες, άλλωστε, ποτέ δεν έπαψαν να σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής του Κοσταρικανού άσου και έχουν κάνει κι άλλες κρούσεις κατά το παρελθόν για να τον ντύσουν ξανά στα ερυθρόλευκα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.