Ads Top

Ποιος Πούκι, Βέρνμπλουμ και Κόντε; Αν σκάσει αυτή η βόμβα, θα πέσει η Τούμπα!



Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινούνται το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ και δεν αναφερόμαστε μόνο στον Αμρ Ουάρντα, αλλά και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μπορεί να μην ξεκινάει βασικός στα παιχνίδια της Σερβίας, όμως παίρνει τις ευκαιρίες μπαίνοντας ως αλλαγή και έτσι… εκτοξεύει την χρηματιστηριακή του αξία.
Το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει άλλωστε, πως παρά τις διαψεύσεις και τις δηλώσεις τόσο από τον Σέρβο άσο όσο και από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, δεν είναι απίθανο να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι, ειδικά αν σκάσει κάποια τρελή πρόταση, ανάλογη με αυτή που είχε έρθει τον Γενάρη και έφτανε τα 9 εκατομμύρια ευρώ.


Άλλωστε, από τη στιγμή που ο «Πρίγιο» βρίσκεται στο Μουντιάλ, η τιμή του ανεβαίνει από μέρα σε μέρα, καθώς εκατοντάδες μάνατζερ και σκάουτερ ομάδων παρακολουθούν τα παιχνίδια, ενώ και ο ίδιος έχει ήδη ένα πολύ καλό και γεμάτο βιογραφικό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις νεότερες πληροφορίες του Sportdog.gr, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον ΠΑΟΚ σχετικά με τη μεταγραφή του επιθετικού, καθώς ρωτούν και ψάχνονται στην αγορά για φορ από το πάνω ράφι και μάλιστα έχουν ήδη σημειώσει τρεις καλές περιπτώσεις από το… πάνω ράφι. Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για περιπτώσεις παικτών που είναι και καλές και ακριβές και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να έρθουν στην Τούμπα, απλά για να αποτελούν την αλλαγή του Πρίγιοβιτς!

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν, έχοντας πιθανότατα και την ανάλογη ενημέρωση από τους μάνατζερ που συνεργάζονται, θέλουν να είναι πανέτοιμοι σε περίπτωση που έρθει πάλι κάποια τρομερή πρόταση για τον Σέρβο άσο και δεν πρέπει να αποκλείουμε για την ώρα τίποτα.

Πάντως, ακόμα κι αν χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον πρώτο του σκόρερ, αυτό πιθανότατα θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Champions League με τη Βασιλεία στα τέλη Ιουλίου…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.