Ads Top

Απίθανη φήμη για σφήνα ΠΑΟΚ σε παικταρά για Ολυμπιακό



Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ορισμένες κοινές επιδιώξεις στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αφού αμφότεροι στοχεύουν στην απόκτηση σέντερ φορ και αμυντικού χαφ.


Μάλιστα, αναφορικά με την αναζήτηση αμυντικού μέσου, στα «ραντάρ» και των δύο ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο Κλαούντιο Γιάκομπ της Γουέστ Μπρομ. Για τον Αργεντινό χαφ ακούστηκε πρώτα πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, όμως πρόσφατα έγινε γνωστό ότι τον «τσεκάρει» και ο ΠΑΟΚ.




Ο Δικέφαλος έχει ως πρώτο στόχο για τα χαφ τον Πόντους Βέρνμπλουμ, στον οποίο έχει καταθέσει μεγάλη προσφορά, για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές μεγαλύτερες των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, έχουν φουντώσει οι φήμες που αναφέρουν πως αν «στραβώσει» η υπόθεση του Σουηδού, ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να τα «σκάσει» για τον Γιάκομπ για να τον «κλέψει» ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, όμως προς το παρόν υπάρχει αρκετή απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο, μιας και ο Γιάκομπ φέρεται να προτιμά να παραμείνει στην Αγγλία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο κρατώντας τις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν στο «περίμενε».

Ανοικτό του Λόπες, παραμένουν στα υπ’ όψιν Κουντέ και Μάρκοβιτς

Κατά τα άλλα, στον Ολυμπιακό είναι αρκετά τα ανοικτά μέτωπα και σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Αναφορικά με την αναζήτηση στόπερ,  στα υπ’ όψιν των Ερυθρολεύκων βρίσκεται ο Λισάντρο Λόπες. Ο Πορτογάλος δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, όμως όσο δεν τελειώνουν τα θέματα των Ροντρίγκο Μολέντο και Κριστιάν Λέμα, ο Λόπες φαίνεται να κερδίζει πόντους.

Σε άλλες υποθέσεις, οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ασχολούνται με τον αμυντικό χαφ, Πιέρ Κουντέ, και τον δεξιό χαφ, Λάζαρ Μάρκοβιτς. Παρ΄ όλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια οριστική εξέλιξη στις δύο υποθέσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.