Ads Top

Έτοιμοι να ρίξουν… βόμβα οι Αγγελόπουλοι – Αυτόν τον προπονηταρά θέλουν, του δίνουν τρελό μπάτζετ


Θα είναι απίστευτη υπέρβαση για τον Ολυμπιακό.
Οι ερυθρόλευκοι δουλεύουν μεθοδικά την περίπτωση του πρώην προπονητή της Νταρουσάφακα, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.


Εδώ και μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός έχει μπει γερά στο κόλπο της υπογραφής του Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προσεγγίσει την πλευρά του πρώην προπονητή της Νταρουσάφακα, έχουν μάθει τις προθέσεις του και τα «θέλω» του και είναι θετικοί στον ενδεχόμενο να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στις απαιτήσεις του.

Ο Μπλατ από τη μεριά του δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Είναι από τις ομάδες που καλύπτουν τις προσδοκίες του, την ώρα που δεν παρατηρεί και ο ίδιος κινητικότητα από το ΝΒΑ και στην Ευρώπη και δη στην Ευρωλίγκα, οι πάγκοι είναι… γεμάτοι.

Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό κοιτούν και άλλες περιπτώσεις, όπως οφείλει να κάνει κάθε ομάδα που είναι στην αγορά, όμως έχουν ως πρωταρχικό στόχο τον Μπλατ, θέλοντας να κάνουν την υπέρβαση στην μετά Σφαιρόπουλο εποχή. Οι Πειραιώτες πάντως τον θέλουν, του το δείχνουν και έχουν κάνει τις διερευνητικές επαφές τους για το οικονομικό σκέλος, που δεν είναι και τόσο απαγορευτικό για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα τα πράγματα είναι σε πρώιμο στάδιο, αν και οι δύο πλευρές «ψήνονται» για να καταλήξει το φλέρτ σε… γάμο.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.