Ads Top

Η αντίδραση Σαββίδη για Λουτσέσκου - Το «χρυσάφι» από Ιβάν και το μεγάλο «μπαμ»



Μόλις μία μέρα μετά από εκείνες τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν όλοι ζητούσαν την… κεφαλή του Ρουμάνου επί πίνακι. Στο pagenews.gr γράψαμε την επόμενη μέρα πως η γενική κατακραυγή δεν αγγίζει τον Ιβάν Σαββίδη. Και πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές.


15 μέρες αργότερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση: ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λουτσέσκου, με αυξημένες αποδοχές και τον κάνει απόλυτο κυρίαρχο του αγωνιστικού τμήματος, θέλοντας να τον ανταμείψει για τη σπουδαία δουλειά που έκανε φέτος. Και φυσικά να του δώσει έξτρα κίνητρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Όπως αναφέρει και στη σημερινή του έκδοση το Sportime, ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση για τον Ρουμάνο. Φυσικά, θα υπάρχουν και έξτρα μπόνους σε περίπτωση τίτλου, που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις απολαβές του Ραζβάν, ο οποίος τις τελευταίες μέρες δέχεται τα τηλεφωνήματα στήριξης από τους ανθρώπους της ομάδας, που του δίνουν… ραντεβού για μετά τις διακοπές όταν και θα καθίσουν στο τραπέζι.

Στην κουβέντα, φυσικά, θα γίνει λόγος και για τα μεταγραφικά και ο Σαββίδης αναμένεται να κάνει και ένα μεγάλο δώρο στον προπονητή του, φέρνοντας έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης και κάνοντας το μεγάλο… μπαμ.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.