Ads Top

Άλλα κόλπα και έξυπνα «μπαμ» από Μαρινάκη για να φτιάξει ομαδάρα - Για ποιους θα τινάξει την μπάνκα


Αλλάζει τελείως το πλάνο στο λιμάνι. Επιβεβαίωση με... αποδείξεις!


Από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει ότι αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει μια νέα πολιτική στις μεταγραφές του όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να περιορίσουν το μπάτζετ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα αποκτήσουν καλούς παίκτες, απλώς οι επιλογές τους θα είναι πολύ πιο στοχευμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και χωρίς, φυσικά, να γίνονται τα αλόγιστα «ανοίγματα» του παρελθόντος.

Και ήδη οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Στο λιμάνι απέκτησαν τον κατά πολλούς καλύτερο παίκτη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ για την αγορά του, αλλά προσφέροντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Έλληνα άσο.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν «κλείσει» μία πολύ σημαντική επιστροφή, τον Γιάννη Φετφατζίδη, δίχως ξανά να πληρώσουν την ομάδα του. Αναμένουν ο έμπειρος μπαλαδόρος να μείνει ελεύθερος και εν συνεχεία θα υπογράψουν μαζί του.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές οι περιπτώσεις. Στον Πειραιά παίρνουν με ανταλλαγή πιθανότατα (προσφέρουν τον Σπύρο Ρισβάνη ή κάποιον άλλον) τον Ανδρέα Γιαννιώτη από τον Ατρόμητο, τον Μπάρι ΜακΚέι από ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον νεαρό Στέφανο Ευαγγέλου ως ελεύθερο από τον Παναθηναϊκό και το τελευταίο απόκτημα, τον Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο, επίσης ως ελεύθερο από τη Λεγανές.

Μάλιστα, για όλους αυτούς τους παίκτες υπάρχει συγκεκριμένο «ταβάνι» στα συμβόλαιά τους που δεν ξεπερνάει το μισό, για παράδειγμα, συμβόλαιο που απολαμβάνει ένας από τους «πλούσιους» του περσινού ρόστερ, ο Οτζίτζα Οφόε, ένα ακόμα δείγμα του ότι φέτος στο λιμάνι έχουν αποφασίσει να «μαζέψουν» το μαγαζί.

Πάντως, εννοείται πως στον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνουν τουλάχιστον 1-2 υπερβάσεις σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια ελεύθερων παικτών. Το «πλαφόν» που έχει βάλει η διοίκηση είναι στα 800.000 ευρώ περίπου, ωστόσο αν κριθεί ότι για κάποια περίπτωση (π.χ. Ροντρίγκο Μολέντο) αξίζει να το ξεπεράσουν, θα το κάνουν.

Όπως επίσης στο λιμάνι σκοπεύουν να κάνουν και μία τουλάχιστον υπέρβαση πληρώνοντας transfer fee (χρήματα που πληρώνονται σε μάνατζερ κ.λπ. και αφορούν ελεύθερες περιπτώσεις παικτών) αν και εφόσον βρουν κάτι εξαιρετικό.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν κάνει… εκπτώσεις όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να έρθει για να κάνει τη διαφορά.
sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.