Ads Top

«Διώχνει» βασικό ξένο άσο για «μπαμ» από Ισπανία - Στον αέρα οι... σίγουροι, ποιοι «κόβονται»



Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες τρέχουν παράλληλα πολλές υποθέσεις και μία απ' αυτές αφορά και την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Μετά την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα, στο λιμάνι εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια, ωστόσο για να προχωρήσουν θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Όπως σας γράφαμε και χθες, το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Νορβηγό μπακ δεν υφίσταται, ωστόσο στον Πειραιά παρουσιάζονται να ψάχνουν οι ίδιοι για ομάδα στο εξωτερικό. Αν καταφέρουν να βρουν κάτι και ο παίκτης συναινέσει να φύγει, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον 23χρονο δεξιό μπακ των «νυχτερίδων». Πάντως, σε αυτή την υπόθεση στον Ολυμπιακό δεν έχουν σύμμαχο τον χρόνο.

Εξάλλου, πάντα στα υπόψιν για τη θέση υπάρχει και ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον οποίο, πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, ούτε καν επαφή, κάτι που σημαίνει ότι παραμένει στο μυαλό των Πειραιωτών ως εναλλακτική.

Ποντένσε και Κουντέ

Σε ό,τι αφορά τις περιπτώσεις των Ντάνιελ Ποντένσε και Πιερ Κουντέ, που παρουσιάζονται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι και οι δύο υποθέσεις αρκετά περίπλοκες, τίποτα δε φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και ειδικά για τον δεύτερο, αν δεν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο, τότε δεν αποκλείεται να πάρει αρνητική τροπή για τον Ολυμπιακό.

Όσον για τον Κοσταρικανό διεθνή μέσο της Ντεπορτίβο, Σέλσο Μπόρχες, ο οποίος έπαιξε βασικός στα τρία παιχνίδια της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ και παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση για τα χαφ, αν χαλάσει οριστικά του Πιερ Κουντέ, δείχνει να μην απασχολεί σοβαρά και να μην είναι στις πρώτες επιλογές των Ερυθρολεύκων. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Ζοάο Γκαμπόα, τον 22χρονο μέσο της Μαρίτιμο.


Ντουάρτε και Σεμπά

Σχετικά με τα νέα σενάρια για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε, τον 23χρονο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Όχι μόνο επειδή ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους λίγους που δεν έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας του για να αποχωρήσει ως ελεύθερος, αλλά περισσότερο γιατί η κατάσταση στην πορτογαλική ομάδα παραμένει έκρυθμη και δεν πρόκειται σε αυτή τη φάση να συζητηθεί καμία πρόταση για παραχώρηση παίκτη.

Εξάλλου, καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στο θέμα της πώλησης του Σεμπά. Το ενδιαφέρον από την Κίνα υπάρχει, ωστόσο ακόμα δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις σε τελικό επίπεδο. Πάντως, ακόμα κι αν καθυστερήσει η μεταγραφή αναμένεται να γίνει, ενδεχομένως με τους όρους που θέλει ο παίκτης.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.