Ads Top

Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό; - «Παιδί» του Δώνη προσπαθεί να μείνει ελεύθερο - Λέτε;


Φούντωσαν τα σενάρια. Θα γίνει το κόλπο;


Ο Τάσος Καραμάνος είναι ένας από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν από τον Πέδρο Μαρτίνς κι έτσι η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» τον ενημέρωσε για 5η σερί σεζόν να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 27χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε το 2014, έχει αγωνιστεί από τότε δανεικός κατά σειρά σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Φεϊρένσε, Ρίο Άβε και ξανά Φεϊρένσε, για το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατά τη διάρκεια αυτής, στις δύο ομάδες που αγωνίστηκε, οι εμφανίσεις του δεν ήταν καλές, μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Παράλληλα, τα κατά καιρούς προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν ποτέ να βρει ρυθμό κι έτσι πλέον είναι αναγκασμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό του.

Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει σε ένα χρόνο, όταν και θα έχει συμπληρώσει μια πενταετία ως παίκτης των Πειραιωτών χωρίς να έχει μετρήσει έστω μια επίσημη συμμετοχή.

Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να παίξει ξανά σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Και πιέζει ήδη για να μείνει ελεύθερος και να διαλέξει εκείνος την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Λέτε να το κάνει λόγω… Δώνη; Ο Καραμάνος ανδρώθηκε στον Ατρόμητο με προπονητή τον Γιώργο Δώνη. Αυτός τον είχε «ανακαλύψει».

Αν μείνει ελεύθερος λοιπόν δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να… αυτοπροταθεί στον Παναθηναϊκό και να έχουμε τη μετακίνηση από το λιμάνι στη Λεωφόρο, αφού ο Παναθηναϊκός αναζητεί σέντερ φορ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.