Ads Top

Τα τινάζει όλα ο Μαρινάκης; Σενάριο που άναψε φωτιές με τη Μπεσίκτας - Του δίνει ένα καράβι λεφτά



Η παρουσία του Φικρέτ Ορμάν, προέδρου της Μπεσίκτας στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο μεγάλο πάρτι που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα «Ποσειδώνια», έδωσε τροφή στα μεταγραφικά σενάρια.


Υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον των Τούρκων για παίκτες των Πειραιωτών και πιο συγκεκριμένα για τους Οτζίτζα Οφόε και Κώστα Φορτούνη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, η Μπεσίκτας τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, δεν ενδιαφέρεται να ψωνίσει από Ελλάδα.

Ο τουρκικός σύλλογος, παρότι έχει εδώ και καιρό στη λίστα του τον Φορτούνη, δεν δείχνει πρόθυμη να ρίξει χρήμα για να τον αγοράσει από το Λιμάνι, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται οι Τούρκοι να δώσουν στον Ολυμπιακό τα χρήματα που ζητάει για τον Οφόε, έναν παίκτη που έχει εδώ και καιρό στη μαύρη λίστα.

Όσον αφορά τους παίκτες που φαίνεται να πρότεινε ο Ορμάν στον Μαρινάκη, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει επίσης κάποια περίπτωση, αν και δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Οι «ερυθρόλευκοι» το τελευταίο διάστημα έχουν συναντήσει πάρα πολλά εμπόδια και δυσκολίες με τους μεταγραφικούς στόχους τους, οπότε δεν κλείνουν από τώρα την πόρτα στην Μπεσίκτας. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο…

Η... χρυσή πρόταση στον Πρτσιτς

Αναμονή υπάρχει στην υπόθεση του Σανίν Πρτσιτς, καθώς o Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη δυνατή πρόταση και περιμένει πλέον την απάντησή του. Οι Πειραιώτες προσφέρουν στον Βόσνιο άσο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 800.000 ευρώ, με υψηλά μπόνους που προβλέπουν κατάκτηση τίτλου, συμμετοχή στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μπόνους συμμετοχών με ανάλογη αύξηση απολαβών, καθώς επίσης και έξτρα μπόνους για συμμετοχή του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει την πλευρά του παίκτη ότι μπορεί να μπει buy-out απολύτως διαπραγματεύσιμο και γενικά, έχουν δώσει ό,τι καλύτερο μπορούν, για να τον πείσουν να έρθει στο Λιμάνι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως σε κανέναν άλλον παίκτη μέχρι τώρα, δεν έχει δώσει ο Ολυμπιακός τέτοιο συμβόλαιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δεν θα το κάνει, εκτός και εάν παρουσιαστεί μία και μοναδική εξαίρεση!

Το συμβόλαιο που έδωσε στον Πρτσιτς και το οποίο θα δώσει μόνο για άλλον έναν ακόμα, θα είναι πιθανότατα και το υψηλότερο στον φετινό Ολυμπιακό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.