Ads Top

Ακυρώθηκε η επιστροφή για τοπ κλας μεταγραφή - 5 εκατ. σε παικταρά!



Μπορεί δια στόματος του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην απολογιστική συνέντευξη του Ρουμάνου τεχνικού, να είχε ακουστεί ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, προφανώς ως μπακ απ λύση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς τις τελευταίες ώρες στον Δικέφαλο του Βορρά.


Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τηρήσει την αρχική συμφωνία με τον Ατρόμητο και ο νεαρός άσος θα παραμείνει για μία ακόμα σεζόν στο Περιστέρι ως δανεικός από τους «ασπρόμαυρους».

Προφανώς, λοιπόν, αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι «πέρασε» η άποψη του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος, όπως σας είχε αποκαλύψει το sportdog.gr, εξακολουθεί να θέλει την απόκτηση ενός τοπ κλας παίκτη για την αριστερή πτέρυγα. Είτε ενός μπακ, για να «ανέβει» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, είτε ενός εξτρέμ για να αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες, με τον Τζάλμα Κάμπος να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Είναι, άλλωστε, και επιθυμία του Πορτογάλου άσου να παίξει στη γραμμή κρούσης και να φύγει από την άμυνα, μιας και θεωρεί ότι εκεί μπορεί να έχει μεγαλύτερη προσφορά στο επιθετικό κομμάτι. Κάτι που «βλέπει» και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, που στοχεύει σε μια μεγάλη μεταγραφή για τη συγκεκριμένη πλευρά, αν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ικανοποιημένος με το υπάρχον υλικό που διαθέτει η ομάδα.

5 εκατ. για τρία χρόνια

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη νέα, βελτιωμένη πρόταση που αποκαλύφθηκε ότι κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ, αυτή φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ «καθαρά» για τρία χρόνια συμβόλαιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr.


Πρόκειται δεδομένα για την καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο έμπειρος χαφ, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα δεν είναι το βασικό ζητούμενο το παίκτη, καθώς στη Ρωσία έχει απολαύσει τεράστια συμβόλαια τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς ο Σουηδός αναζητάει κάτι πιο.. ελκυστικό για τη συνέχεια της καριέρας του από την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και γι’ αυτό ακόμα δεν έχει πει το οριστικό «ναι» στη «χρυσή» προσφορά του Δικεφάλου.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.