Ads Top

Ποια 20 μύρια; Δε... μασάει ο Μαρινάκης, έτσι φέρνει τον «σκύλο» - Πώληση-βόμβα, πάγωσε τον... Ιβάν


Έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός, τι «σκάει» μετά το Μουντιάλ.
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες. Τι κι αν ο νεαρός μέσος παρουσιαζόταν «καψούρα» του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τι κι αν στο συμβόλαιό του λεγόταν ότι υπάρχει ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο για να αποκτήσουν σκληροτράχηλο Καμερουνέζο μέσο και, μάλιστα, όχι με τη μορφή του δανεισμού.

Πώς τα κατάφεραν, όμως, οι Πειραώτες; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται ο γνωστός μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, ο οποίος έχει τη δύναμη να ολοκληρώνει τέτοιες μεταγραφές.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα, που αφορούσε την περίπτωση του Ντομίνγκος Ντουάρτε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση και συνεργασία με τον διάσημο ατζέντη, ο οποίος φαίνεται πως έχει δουλέψει κι αυτή τη μεταγραφή για χάρη των Ερυθρολεύκων.

Δεν αποκλείεται δε, ο παίκτης να αποκτηθεί με τη μορφή συνιδιοκτησίας, ή, όπως λένε στη μανατζερική πιάτσα, «να τον αγοράσει ο Ζορζ Μέντες και να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό». Ό,τι και να ισχύει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν αναπτύξει, πλέον, τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να κινούνται στην αγορά ως top club, αποκτώντας παίκτες από κορυφαίους συλλόγους.

Εκατομμύρια για Καρίμ

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει καμία κινητικότητα στο θέμα του σέντερ φορ. Η περίπτωση του Ζαν Φιλίπ Ματετά χάθηκε, όπως σας είχαμε προϊδεάσει από χθες, καθώς ο παίκτης οδεύει προς τη Μάιντς με 10 εκατ. ευρώ, για τον Τζιοβάνι Σίο της Μονπελιέ δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το Μουντιάλ.

Εξάλλου, στον Πειραιά αναμένουν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο να έρθει πρόταση εκατομμυρίων για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, κάτι που μπορεί να δρομολογήσει και τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση στη γραμμής κρούσης.

Ο Ιρανός άσος είχε θετική παρουσία απέναντι στην Ισπανία και κόντρα στην Πορτογαλία πιστεύουν στο λιμάνι ότι με ανάλογη εμφάνιση μπορεί να «φέρει» τη μεγάλη προσφορά.

Σεμπά και Κουέγιαρ

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Σεμπά φαίνεται πως όντως δουλεύεται τις τελευταίες ώρες η μεταγραφή του στη Κίνα, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση, ενώ για τον γκολκίπερ της Λεγανές, Ιβάν Κουέγιαρ, παρατηρείται στασιμότητα. Ενδεχομένως η συγκεκριμένη κίνηση, που δεν... καίει τους Ερυθρόλευκους, να προχωρήσει αργότερα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.