Ads Top

Εξελίξεις-ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Τα «διαλύουν» όλα οι Αγγελόπουλοι - Τι θα κάνουν μετά τον ΠΑΟ



Το φετινό είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Η αποτυχία του σε Κύπελλο και κυρίως Ευρωλίγκα, εκεί όπου απέτυχε με πλεονέκτημα έδρας να προκριθεί απέναντι στη Ζαλγκίρις στο φάιναλ φορ, έχει φέρει έξτρα πίεση στο λιμάνι για έναν τίτλο.


Ένα πρωτάθλημα θα έκανε τον κόσμο να ξεχάσει τι έχει συμβεί όλη την προηγούμενη σεζόν, να μη θυμάται την ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ και θα μετριάσει την πίκρα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Ιδιαίτερα τώρα που αν πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού και επιπλέον να τον αναγκάσει στις πρώτες του ήττες στη σεζόν, έπειτα από το 31-0 σερί που τρέχει.

Παίζονται πολλά για τον Ολυμπιακό σε αυτή τη σειρά των τελικών. Και παίζεται και η ίδια η μορφή της ομάδας, σε σχέση με αυτό που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν. Διότι αν έρθει και ένα χαμένο πρωτάθλημα, τότε οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν… σκούπα και πολλοί απ’ τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ θα αποχαιρετίσουν.

Ήδη τρία συμβόλαια Ελλήνων είναι στο τελείωμά τους και οι Αγγελόπουλοι θα διαπραγματευτούν μαζί τους. Αλλιώς είναι να διαπραγματεύεσαι ως πρωταθλητής και αλλιώς έπειτα από μια σεζόν πλήρως αποτυχημένη. Σπανούλης, Παπαπέτρου και Παπανικολάου έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα τους δούμε και τους τρεις την επόμενη σεζόν.

Για τον Σπανούλη, η Εφές κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Και ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να του δώσει τα ίδια χρήματα. Για τον Παπαπέτρου έχει ακουστεί έντονα ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός και ίσως πάμε σε… πλειστηριασμό, ενώ οι τελικοί είναι ικανοί να κρίνουν το μέλλον του Παπανικολάου.

Γενικά, στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα. Και αν δεν έρθει το πρωτάθλημα, τότε θα αρχίσουμε να… αποχαιρετάμε τον Ολυμπιακό που γνωρίζαμε. Με πρώτο πρώτο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αυτό, πάντως, που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι οι τελικοί. Το έχει κάνει σαφές και η διοίκηση και ο Σφαιρόπουλος και έτσι πρέπει να γίνει. Να πάει με καθαρό μυαλό ο Ολυμπιακός στα ματς με τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα που θέλουν όλοι σαν τρελοί. Για να δώσουν… απαντήσεις.

Οι Αγγελόπουλοι, πάντως, έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις. Και στην επιτυχία, αλλά και στην αποτυχία. Δεν είναι στο μυαλό τους η διάλυση της ομάδας. Ούτε να φύγουν οι Έλληνες παίκτες στους οποίους στηρίζεται ο Ολυμπιακός. Ενεργούν όπως πρέπει να κάνει ένας μεγάλος σύλλογος και είναι δεδομένο πως το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.