Ads Top

Άναψε το φιτίλι ο Ιβάν, διπλή «βόμβα» στον ΠΑΟΚ - Αστεία για Μίχελ-Λουτσέσκου - Φεύγει το «θηρίο»;



Μία ανάσα από διπλό «χτύπημα» βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Από τη μία πρόκειται για τον Εβγέν Χατσερίντι και από την άλλη για τον Πόντους Βέρνμπλουμ.


Ο πρώτος θεωρείται «κλεισμένος» και λέγεται ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επισημοποίηση της συμφωνίας, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει η πληροφόρηση ότι αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Δικεφάλος του Βορρά πολύ γρήγορα και άμεσα θα προχωρήσει σε δύο σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης, πριν καν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Αστεία σενάρια για Μίχελ-Λουτσέσκου

Στο μεταξύ, η υπόθεση του Ντάριο Σρνα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα και τελευταία γράφτηκε μία ακόμα εκδοχή στο συγκεκριμένο σήριαλ που δεν έχει καμία βάση. Ότι, δηλαδή, ο Λούμπος Μίχελ χειρίστηκε το θέμα με τον Κροάτη άσο χωρίς να έχει ενημερώσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάτι το οποίο, φυσικά, δεν ισχύει, καθώς ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι ο γιος του ήταν σύμφωνος για τη συγκεκριμένη επιλογή που ο ίδιος του πρότεινε.

Προφανώς στο στόρι είχε εμπλοκή και ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος υποδέχτηκε τον έμπειρο άσο στο αεροδρόμιο, ωστόσο και ο Ρουμάνος τεχνικός είχε γνώστη για την υπόθεση, ενώ ποτέ δεν άσκησε βέτο για την απόκτησή του, όπως επίσης γράφτηκε. Άλλοι ήταν οι βασικοί λόγοι του οριστικού «διαζυγίου» και τους αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Ενδιαφέρον ναι, πρόταση όχι

Παράλληλα, όσον αφορά τα σενάρια για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Οι Πορτογάλοι χθες επιβεβαίωσαν όντως το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν έκαναν λόγο για πρόταση. Γνωρίζουν καλά, άλλωστε, αυτό που επισημάναμε χθες, ότι, δηλαδή, ο παίκτης θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και είναι δύσκολο να τον δελεάσουν. Θα χρειαστεί να γίνουν πολλά, προκειμένου η συγκεκριμένη μεταγραφή να μπει στις... ράγες. Όσο, άλλωστε, δεν υπάρχει επίσημη κρούση προς τον Δικέφαλο και τον θηριώδη Έλληνα γκολκίπερ, το θέμα παραμένει «παγωμένο».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.