Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις με Σφαιρόπουλο και τρομερά σενάρια



Ο Ολυμπιακός έφθασε μία ανάσα από μία γκέλα, που θα τον έβαζε σε τέράστιες περιπέτειες. Στις λεπτομέρειες δεν έχασε από την Κύμη και μάλιστα ενώ στο πρώτο ημίχρονο έφθασε στο σημείο να προηγηθεί και με 25 πόντους. Με τους φιλοξενούμενους μετά το τέλος του ματς να τα βάζουν και με την διαιτησία και κυρίως με τις διπλάσιες βολές, που είχε ο Ολυμπιακός.


Η αλήθεια είναι μία: ότι οι Πειραιώτες προβληματίζουν. Και προβληματίζουν τόσο πολύ, που πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Το έκανε για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, άλλωστε αυτός είναι, που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα πυρά μέχρι στιγμής.

Εχασε το Κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλείστηκε από μία πολύ πιο φθηνή οικονομικά ομάδα, όπως η Ζαλγκίρις, στην Ευρωλίγκα, το χείλος του γκρεμού είναι πάρα πολύ κοντά. Ειδικά με εμφανίσεις, όπως αυτή με την Κύμη. Η δικαιολογία των τραυματισμών δεν ευσταθεί για το παιχνίδι με τους Ευβοιώτες, γιατί ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 25 πόντους και στην ουσία μόνο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έλειψε.

    Αν δεν μπορείς να κερδίσεις και μάλιστα άνετα ένα τέτοιο παιχνίδι στο γήπεδό σου, τότε έχεις πρόβλημα. 'Η μάλλον το πρόβλημα, που έχει επιτείνεται.

Ο Ολυμπιακός είναι με άδεια τα χέρια μέχρι στιγμής και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση από δω και πέρα για να αποφύγει μία ακόμη χρονιά χωρίς κούπα. Εννοείται ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αποχωρήσει, αν η ομάδα του δεν πάρει το πρωτάθλημα.

Αν και υπάρχουν πολλοί, που λένε, ότι και το πρωτάθλημα να πάρει, πάλι θα φύγει. Θεωρώντας (αυτοί, πουα τα λένε) ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον Πειραιά.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για όλους στο ΣΕΦ σε μία περίοδο μάλιστα, όπου για πρώτη φορά στα χρόνια των Αγγελόπουλων βγήκαν στην επιφάνεια δημοσιεύματα για οικονομικά προβλήματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.