Ads Top

Απίστευτη οργή Σαββίδη - Αυτός τον τρέλανε - Εντολή για αποχωρήσεις!



Παίκτης της Βασιλείας είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, ο οποίος έφυγε από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει πάρει τις ευκαιρίες που περίμενε, αλλά και χωρίς να του δώσουν το συμβόλαιο που ζητούσε.


Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους Ελβετούς, με ετήσιες αποδοχές που θα πλησιάζουν τις 200.000 ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πλέον θα βάλουν στο ταμείο τους περίπου 250.000 ευρώ για τα τροφεία.

Οι άνθρωποι της Βασιλείας προορίζουν αρχικά τον Δημητρίου για τη δεύτερη ομάδα, καθώς παρότι πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του, εκτιμούν ότι δεν έχει την εμπειρία ούτε και τον απαραίτητο ρυθμό, για να μπορέσει να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που έτρεξε το νέο μεγάλο deal, το οποίο αποδεικνύει πως η Ελλάδα συνεχίζει… να βγάζει στο εξωτερικό κεντρικούς αμυντικούς όπως έγινε τον Γενάρη και με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αλεξ ντε Μπαρτόλο, μέσω της εκεί γνωριμίας του με τον Αργεντινό αρχισκάουτ της Βασιλείας.

Συμμετοχή στο deal, βέβαια, είχε και ο γνωστός μάνατζερ Αντώνης Αποστολόπουλος, στον οποίο και ανήκει ο μικρός. Ο ατζέντης είχε συμμετοχή στη συμφωνία του Δημητρίου με την Βασιλεία, ωστόσο το γεγονός πως ο νεαρός άσος απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και φεύγει ως ελεύθερος, σίγουρα δεν θα βοηθήσει να βελτιωθούν οι σχέσεις του με τον Δικέφαλο.

Θυμίζουμε πως ο Αποστολόπουλος λόγω της υπόθεσης Κουρμπέλη τον περασμένη Γενάρη, ο οποίος επίσης είναι πελάτης του, δεν έχει πολλές συμπάθειες στην Τούμπα, ενώ σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ που έβγαιναν από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, είχε γίνει έξαλλος μαζί του και ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, υπήρχε έντονη φημολογία πως με δική του εντολή, ο ΠΑΟΚ δεν θα κλείσει παίκτη ξανά από τον συγκεκριμένο ατζέντη, ενώ ο Ιβάν ήταν τόσο… τρελαμένος, που είχε απαιτήσει το καλοκαίρι να φύγουν από τον Δικέφαλο όλοι οι παίκτες που ανήκουν στο γραφείο του!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.