Ads Top

Παικταράδες που θα... ζαλίσουν την Τούμπα - Tα δύο «διαμαντάκια» που βλέπει ο ΠΑΟΚ!



To10.gr αποκαλύπτει τους «κατασκοπευτικούς στόχους» του απεσταλμένου του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο και τις εξαιρετικές εισηγήσεις για τον 20χρονο Ιβοριανό μέσο Ιντρίσα Ντουμπιά και τον 22χρονο διεθνή Μεξικανό κόφτη Ομάρ Γκοβέα.


Πριν από λίγες ημέρες to10.gr αποκάλυψε το μυστικό μεταγραφικό ταξίδι του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, με σκοπό να παρακολουθήσει παιχνίδια και να μάθει λεπτομέρειες για στόχους που έχει ξεχωρίσει ο Δικέφαλος, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ηδη από τους Βέλγους διέρρευσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 20χρονο Νιγηριανό επιθετικό Ταϊβό Αβονιγί. Παίκτη τον οποίο πράγματι οι Θεσσαλονικείς τσεκάρουν και τον έχουν στη λίστα τους ενόψει καλοκαιριού.

Ωστόσο, η βελγική αναζήτηση του ΠΑΟΚ δεν έμεινε μόνο στον 20χρονο επιθετικό. Αντιθέτως, επεκτάθηκε και σε άλλες θέσεις. Αλλά με το βλέμμα στραμμένο σε παίκτες κάτω των 25 ετών. Καθώς η διοίκηση του Δικεφάλου δείχνει διάθεση να μικρύνει τον ηλικιακό μέσο όρο, αλλά παράλληλα να ανεβάσει ή τουλάχιστον να διατηρήσει ίδιο το ποιοτικό υπόβαθρο του ρόστερ. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι άλλες δύο περιπτώσεις που ξεχώρισαν από τη βελγική αγορά.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΝΤΟΥΜΠΙΑ

Ενας από τους λόγος που άνθρωπος του ΠΑΟΚ μετέβη στο Βέλγιο ήταν για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ιντρίσα Ντούμπια. Ο 20χρονος (14/04/1998) αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Ζούλτα Βάρεγκεμ, αλλά ανήκει στην Αντερλεχτ και στον ΠΑΟΚ δείχνουν πολύ ζεστοί με την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για, ακριβή μεν, πολύ ξεχωριστή περίπτωση δε. Για αυτόν τον λόγο ρώτησαν να μάθουν πληροφορίες, ενημερώθηκαν για τα δεδομένα της υπόθεσης και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Κίνηση που θα έχει αποτέλεσμα μόνο εφόσον η Αντερλεχτ δεν τον υπολογίζει για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Η ομάδα τον Βρυξελλών ανακάλυψε τον Ντουμπιά στην Ακτή Ελεφαντοστού και στην ομάδα Μπίνγκερβιλ το καλοκαίρι του 2016, τον κράτησε έναν χρόνο, αλλά επειδή είχε δυσκολίες στην προσαρμογή του το επόμενο καλοκαίρι τον παραχώρησε δανεικό στη Ζούλτε. Οπου έχει εξελιχθεί σε βασικό κομμάτι της 11άδας, όπως επιβεβαιώνουν οι 34 συμμετοχές (1 γκολ και 1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ντουμπιά είναι κλασικό «6άρι» και παρότι μεγάλο κορμί, είναι πολύ γρήγορος και έχει πολύ τεχνική κατάρτιση για τη θέση του. Η αξία του στο transfermarkt υπολογίζεται στις 900.000 €, ενώ η Ζούλτε έχει δικαίωμα να τον διατηρήσει για ακόμη έναν χρόνο ως δανεικό εάν το επιθυμεί.

ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΓΚΟΒΕΑ

Πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο «κατάσκοπος» του ΠΑΟΚ είχε στραμμένη την προσοχή του και σε ένα ακόμη ποδοσφαιριστή, που αρέσει πάρα πολύ στους Θεσσαλονικείς. Ο λόγος για τον Ομάρ Νικολάς Γκοβά Γκαρθία. Τον Μεξικανό αμυντικό μέσο της Μουσκρόν, ο οποίος αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού βελγικού πρωταθλήματος. Ο 22χρονος (18/01/1996) διεθνής κόφτης ανήκει στην Πόρτο και στον βελγικό σύλλογο αγωνίζεται ως δανεικός, με τη Μουσκρόν, ωστόσο, να διατηρεί οψιόν αγοράς, η οποία φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Οι Βέλγοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αλλά ο Γκοβέα δεν το επιθυμεί. Μάλιστα μόλις χθες μίλησε ανοιχτά για τα σχέδιά του, υποστηρίζοντας ότι «είναι η ώρα να αλλάξω αέρα, να κάνω ένα βήμα μπροστά. Αισθάνομαι πολύ καλά και ότι μπορώ να αγωνιστώ σε κάποια ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League ή το Champions League». Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης άφησε ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής του στην Πόρτο. Ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να βρει ομάδα ακόμη και πριν το Μουντιάλ, όπου θα λάβει μέρος καθώς αποτελεί στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του (3 συμμετοχές).

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.