Ads Top

Συνεχίζεται η… εκκαθάριση στον Ολυμπιακό! Τέλος ξένος άσος, με ποια ομάδα συμφώνησε



Κοντά σε 2ετή συμφωνία με την ομάδα της Αμβέρσας ο Γκιγιόμ Ζιλέ, σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των Βέλγων με τους εκπροσώπους του.


Ο Γκιγιόμ Ζιλέ δεν είναι από τους παίκτες που υπολογίζει ο Ολυμπιακός για την επόμεη σεζόν. Ο Βέλγος μέσος, αν και έγινε μάχη για να αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε σε καμία στιγμή της χρονιάς να δείξει ότι άξιζε ο ντόρος που προκλήθηκε για χάρη του και η επιμονή του Μπέσνικ Χάσι για την απόκτησή του.

Το καλοκαίρι ο 34χρονος χαφ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ήδη οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι βρήκε την επόμενη ομάδα του. Και αυτή θα είναι η Αντβέρπ. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γνωστός Βέλγος δημοσιογράφος, Στεφάν Πάουελς, ο Ζιλέ έχει ήδη ενημερωθεί ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ο εκπρόσωπός του, Μότζι Μπαγιάτ, βρίσκεται ήδη σε προχωρημέρνες συζητήσεις με τη διοίκητη της ομάδας της Αμβέρσας, ώστε να υπογράψει από τώρα συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Μάλιστα, τονίζεται ότι πέραν του Μπαγιάτ, στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συμμετέχει ο Λουτσιάνο Ντ’Ονόφριο, αθλητικός διευθυντής της Αντβέρπ και άνθρωπος που κανονίζει τα πάντα στη βελγική ομάδα, αλλά και ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Αντερλεχτ, Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ, ο οποίος αποχώησε πριν από λίγο καιρό από την ομάδα των Βρυξελλών, λόγω αλλαγής ιδιοκτησίας και πλέον εργάζεται ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών (σ.σ. μαζί με τον Μπαγιάτ).

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Πάουελς στο twitter αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Ζιλέ είναι 34 ετών και το πέρασμά από τη Ναντ ήταν επιτυχημένο. Η πορεία του στον Ολυμπιακό τον βρίσκει να μένει ελεύθερος… Ο Ντ’Ονόφριο και το δίδυμο Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ, Μότζι Μπαγιάτ βρίσκονται σε συζητήσεις για να κλείσουν τη συμφωνία. Για την Αντβέρπ ένας ακόμη παίκτης με εμπειρία στο συν».


Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ζιλέ έχει 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δύσκολα θα κάνει άλλη συμμετοχή στα δύο παιχνίδια που απομένουν έως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Καθώς είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου των Πειραιωτών να πάρουν ευκαιρίες νέα παιδιά, όπως ο Ανδρούτσος στη συγκεκριμένη θέση.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.