Ads Top

Άσχημα νέα για την ΑΕΚ – Στον… αέρα ο παικταράς, τι θα κάνει ο Μελισσανίδης



Πολλές συζητήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να συμφωνήσει η ΑΕΚ με την Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο, όπως υποστήριξε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η περίπτωση του Αργεντινού είναι πολύ δύσκολη, σε αντίθεση με αυτή του Μάρκο Λιβάγια.


Ο Αραούχο, που κάνει και φέτος εξαιρετικά σεζόν, δεν έχει οψιόν και θα πρέπει οι Κιτρινόμαυροι να τα… σκάσουν χοντρά για να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, οπότε μάλλον η μπάλα βρίσκεται πλέον στα πόδια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτ της Λας Πάλμας είπε στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»: «Με τον Λιβάγια μπορεί να γίνει και να παραμένει. Με Αραούχο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να γίνουν πολλές συζητήσεις και πολλά πράγματα για να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Θα δούμε».

Ο Μιλοβάνοβιτς υπήρξε τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία της Ένωσης: «Εννοείται την παρακολουθώ. Όπου και αν πηγαίνω, εγώ να ξέρετε, είμαι ΑΕΚ. Αυτή η ΑΕΚ έκανε μεγάλη δουλειά, παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και ο Μανόλο έκανε μεγάλα πράγματα. Και όλος ο κόσμος που δουλεύει στην ΑΕΚ έκανε πολύ καλή δουλειά. Για εμένα είναι δίκαιο και άξιο που παίρνει αυτό το πρωτάθλημα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.