Ads Top

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Ο Έλληνας που επιστρέφει και ο στόπερ έκπληξη!



Μετά τους «σίγουρους» Γιαννιώτη και Τσιμίκα και ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου με τον Αφρικανό στόπερ κλείνουν θέση για το νέο ρόστερ του Ολυμπιακού!


Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο κορυφαίος Ελληνας τερματοφύλακας της τελευταίας διετίας, θεωρείται σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Τον δρόμο της επιστροφής αναμένεται να ακολουθήσει και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος προκαλεί αίσθηση με τα όσα εκπληκτικά κάνει φέτος στην Ολλανδία και ήδη στον Πειραιά έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να γυρίσει και να δώσει μάχη με τον Λεονάρντο Κούτρη, για το ποιος θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων τη νέα σεζόν.

Δεν είναι μόνο αυτοί, όμως. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το to10.gr, θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη περίοδο αναμένεται να κλείσουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Και μάλιστα νυν συμπαίκτες. Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη και τον Γιάγια Μπανανά. Δύο παίκτες και φέτος καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους στο πρωτάθλημα δείχνοντας ποιότητα και κυρίως σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Ο «GLUE GUY» ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Η περίπτωση του Σιώπη είναι ξεκάθαρη. Στον Πειραιά αντιλήφθηκαν από νωρίς ότι η καλοκαιρινή αποχώρησή του ήταν λάθος. Διπλό, μάλιστα, καθώς ο σύλλογος δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, αλλά ενέδωσε στην άποψη του παίκτη ότι θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο να επιστρέψει στον Πανιώνιο για ακόμη έναν χρόνο, ώστε να κάνει ακόμη μία γεμάτη σεζόν. Φέτος αναμένεται να αποτελεί κομμάτι του ρόστερ των Πειραιωτών, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του αρετές, που είναι γνωστές και συγκεκριμένες, αλλά επειδή είναι παίκτης σημείο αναφοράς για τα αποδυτήρια.

Ο Σιώπης είναι μία σπάνια περίπτωση «Glue Guy» (σ.σ. αμερικανικός όρος, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «ο παίκτης που ενώνει όλη την ομάδα»). Ενας παίκτης που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη, ειδικά μετά τα φετινά παρατράγουδα στα αποδυτήρια. Και σε μία ομάδα που αναμένεται να έχει πιο έντονο από ποτέ το ελληνικό στοιχείο, ο Σιώπης θεωρείται κομβικής σημασίας προσθήκη. Ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο επίπεδο και να κάνει πρωταθλητισμό.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπανανά, τώρα, στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν ότι παρακολουθούν στενά εδώ και πολλά χρόνια τον διεθνή Καμερουνέζο στόπερ. Ούτε είναι μυστικό ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του. Για αυτό και ήδη προκύπτει η πληροφόρηση ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου και ένας από τους κορυφαίους (και) της φετινής σεζόν, είναι πιθανό να ενταχθεί στο ρόστερ το καλοκαίρι.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Μπανανά έχει δεδομένη θέση στο τελικό ρόστερ. Πιθανότατα θα περάσει από το… ραντάρ του νέου προπονητή στην προετοιμασία και εν συνεχεία θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. Με αρκετούς εντός Ολυμπιακού, ωστόσο, να υποστηρίζουν ότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να καταφέρει να σταθεί στους Ερυθρόλευκους και να κερδίσει μία θέση στο δυναμικό τους.

Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί για τον Καμερουνέζο στόπερ του Πανιωνίου είναι ότι ήδη υπάρχουν πολλές «σειρήνες» και από το εξωτερικό. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει προκύψει ενδιαφέρον και από κινεζική ομάδα. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί και με επίσημο τρόπο, ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, να έχει και σε αυτή την περίπτωση το πεπόνι και το μαχαίρι.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε κάτι σημαντικό, που αφορά όλους τους παίκτες που θα κληθούν να επιστρέψουν στο Ρέντη: Η τελική απόφαση για το ποιοι θα μείνουν στον Ολυμπιακό, θα παρθεί μετά την προετοιμασία και θα είναι κυρίως του προπονητή. Αρα, όλοι θα πρέπει να αποδείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς, ότι αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό. Και το ίδιο ισχύει και για τους Σιώπη, Μπανανά. Οι οποίοι, όμως, θα έχουν την ευκαιρία. Σε αντίθεση με άλλους, που την έχουν χάσει…

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.