Ads Top

Θέλουν τον «τελειωμένο» του Μπέντο - Έλληνας άσος που κάνει «όργια» στην Ευρώπη ξανά στα κόκκινα



Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η καριέρα του Κώστα Τσιμίκα, που, πλέον, είναι και με τη... βούλα ένας από τους καλύτερος νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο 22χρονος τρέχει με... σπασμένα φρένα τη φετινή σεζόν και φαίνεται όλο και πιο πιθανό να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.


Όλα, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Πέδρο Μάρτινς, ωστόσο η κύρια επιδίωξη αυτή τη στιγμή στην πειραϊκή ΠΑΕ φαίνεται πως είναι η επιστροφή του αριστεροπόδαρου μπακ, που αδικήθηκε πάρα πολύ από τον Πάουλο Μπέντο, αλλά πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε στο εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τότε που έφυγε από τον Πειραιά για άλλες... πολιτείες (αρχικά στην Εσμπιεργκ της Δανίας και αμέσως μετά στη Βίλεμ) η αξία της «μετοχής» του στο διεθνές χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί και για την ακρίβεια, έχει τριπλασιαστεί. Καθώς όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό η τιμή του στην αγορά βρισκόταν κοντά τις 250.000 ευρώ και σήμερα υπολογίζεται πως αγγίζει τις 750.000 ευρώ.

Θεωρείται λογικό, λοιπόν, να λογίζεται ως βασικός υποψήφιος για επιστροφή στον Πειραιά, αν και αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια  στο σχέδιο αυτό. Καθώς σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, ο νεαρός παίκτης αρέσει σε αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος και έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο κάποιων εξ αυτών.

Ο Θεσσαλονικιός μπακ αρέσει πολύ γιατί είναι σταθερός και έχει αποκτήσει ήδη τη φήμη του σοβαρού επαγγελματία, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με αποτέλεσμα να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους αρκετές σημαντικές ομάδες της Ολλανδίας για να τον κρατήσουν στο πρωτάθλημά τους.

Ασφαλώς, βέβαια, τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι σχετικά με το μέλλον του παίκτη, ωστόσο είναι πλέον αρκετά πιθανό να υπάρξουν προτάσεις για την απόκτησή του και η κατάσταση της επιστροφής του, που σήμερα μοιάζει εύκολη, να περιπλακεί αρκετά...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.