Ads Top

Η απόφαση «κλειδί» του Μαρινάκη για τον νέο Ολυμπιακό - Τι δεν έχει ξαναγίνει στο Λιμάνι



Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν τις επαφές με τον Πέδρο Μαρτίνς ώστε να «πέσουν» άμεσα οι υπογραφές. Ξεκάθαρος ο στόχος των πειραιωτών να εκμεταλλευτούν το επόμενο δίμηνο ώστε ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει άνεση χρόνου για να πάρει σημαντικές αποφάσεις.


Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αφήσει πίσω την φετινή χρονιά σχεδιάζοντας ήδη το πλάνο για την δημιουργία μιας νέας ομάδας. Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης το είπε ξεκάθαρα στους παίκτες. «Θα χτίσω την ομάδα απ’ την αρχή» και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι πρώτες αποφάσεις. Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί και παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η επικείμενη πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς.

Όλα περιμένουν τις ανακοινώσεις που θα επισημοποιούν ότι ο Πορτογάλος είναι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού και ο 48χρονος κόουτς θα αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Μιας ομάδας που θα έχει έναν και μόνο στόχο, την επιστροφή στην κορυφή. Αυτό όμως που είναι πολύ σημαντικό αφορά την απόφαση των ερυθρόλευκων να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν γηρογότερα την συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή.

Αυτή είναι η κίνηση που μπορεί να κάνει την διαφορά για την ομάδα του Πειραιά, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, γιατί ο Μαρτίνς θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό θα έχει την χρονική άνεση να τσεκάρει πρόσωπα και καταστάσεις. Θα έχει μπροστά του ένα δίμηνο για να σχεδιάσει το πλάνο του, να πάρει αποφάσεις και για το ρόστερ και φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του συλλόγου για τις μεταγραφικές κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες.

Αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό γιατί ο Πορτογάλος θα έρθει το γρηγορότερο δυνατόν στην χώρα μας για να πιάσει δουλειά. Ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου. Θα μπορέσει να πάει στου Ρέντη, να δει προπονήσεις, να μιλήσει με την διοίκηση και με στελέχη που ζουν καθημερινά την ομάδα στο προπονητικό κέντρο. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν τώρα στην λύση της συνεργασίας τους με τον Όσκαρ Γκαρθία. Δεν είχαν άλλωστε κάποιον λόγο για να περιμένουν από την στιγμή που ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ομάδας.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό που φαίνεται να «κλείνει» μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα του προπονητή για τον λόγο που προαναφέραμε. Η συγκεκριμένη εξέλιξη βέβαια θα είναι μεγάλο κέρδος και για τον ίδιο τον προπονητή, ο οποίος θα έχει την άνεση του χρόνου για να πάρει αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός βαδίζει στον σωστό δρόμο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, λαμβάνοντας αποφάσεις σε καίριο χρονικά σημείο. Η αρχή γίνεται με το θέμα του προπονητή και όλοι οι φίλοι των ερυθρόλευκων περιμένουν πλέον τις ανακοινώσεις. Αυτό για το οποίο πρέπει να είναι σίγουροι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αφορά την αποφασιστικότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την δημιουργία νέας πανίσχυρης ομάδας. Θα το διαπιστώσουν όλοι.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.