Ads Top

Η αποκάλυψη Ουζουνίδη για το μέλλον του και η πρόβλεψη για την επόμενη μέρα του ΠΑΟ!



Απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνέντευξή του στη Nova, όπου μίλησε για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι όπως είναι η κατάσταση, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.


Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποχή των παικτών: «Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να επέμβουμε, όταν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι μαζί δεν μπορούμε να επέμβουμε, ήταν μια απόφαση των ποδοσφαιριστών εμείς τους είπαμε θα ήταν καλό αν έρθουν να κάνουν προπόνηση, ευτυχώς κράτησε λίγο κα μετά από δυο μέρες επέστρεψαν στις προπονήσει τα παιδιά».

Για το αν είναι εύκολο να παρουσιαστούν καλά οι παίκτες μετά την αποχή: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει τώρα που χαθήκαν οι προπονήσεις αλλάξαμε και εμείς το πρόγραμμα θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά θα παρουσιαστούν καλά στο παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που αξία βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Για το αν μένουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες: «Προσπαθούν τα παιδιά το μυαλό δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο στο παιχνίδι, εμείς με τα προβλήματα που έχουμε δεν ,όσο μπορούνε  είναι συγκεντρωμένοι, εμείς το ίδιο λέμε την Κυριακή έχουμε παιχνίδι ασχοληθείτε με αυτό και μετά κοιτάξτε τα υπόλοιπα προβλήματα, δεν έχουμε πετύχει κάτι μέσα στη χρονιά με όλα αυτά τα προβλήματα, θέλουμε να έχουμε μια εικόνα που να αντιπροσωπεύει την εικόνα του Παναθηναϊκού».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών λόγω Βέμερ: «Όσο μπορούμε να έχουμε μία εικόνα που να δείχνει ότι προσπαθούμε για τον σύλλογο. Υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να εφαρμόζονται. Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση θα τακτοποιήσει την οφειλή να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στις συζητήσεις μαζί μας, μας λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραμονή. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είτε με εμάς είτε χωρίς εμάς θα συνεχίσει να υπάρχει. Το θέμα είναι σε τέτοια κλαμπ να υπάρχει επόμενη ημέρα. Αργά η γρήγορα κάποια λύση θα βρεθεί και ο σύλλογος θα επιστρέψει εκεί που αξίζει. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα όμως θα βρει τον δρόμο του γιατί είναι τεράστιος σύλλογος».

Για το αν μπορεί να είναι στην επόμενη ημέρα: «Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν θα μείνουμε πολλοί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί τέτοια συνεργασία. Πρέπει να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Δεν νομίζω αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό αλλά όταν έρθει η στιγμή πρέπει να δούμε το καλύτερο για εμάς. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Με ικανοποιεί το ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Όταν όμως ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Δεν θα μένανε πολλοί στην ομάδα με την κατάσταση αυτήν. Θέλεις και άλλα πράγματα όμως πέραν της αναγνώρισης. Έναν μήνα πριν τελείωσε το πρωτάθλημα δεν θα ήταν έντιμο να φύγω. Θέλω να τελείωσε αυτή την στιγμή αυτή η κουβέντα. Για αρχή να περάσει αυτός ο μήνας όσο πιο ανώδυνα γίνεται».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.