Ads Top

Απίστευτος όρος Μαρινάκη σε Μαρτίνς - Σκάει διαζύγιο-έκπληξη;



Μπορεί να μην έχε επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής η άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα, ωστόσο θεωρείται, πλέον, οριστική η συμφωνία ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό και τον Ολυμπιακό. Δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές, ωστόσο υπάρχει σχετικό προσύμφωνο που δεσμεύει τον 47χρονο τεχνικό και δύσκολα μπορεί να υπάρξει ανατροπή.


Το μοναδικό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο θα είναι διετές, ωστόσο θα πρέπει να αποσαφηνιστεί αν θα είναι για 1+1 χρόνια, ή θα υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα -χρονική και αποτελεσμάτων- για αυτόματη ανανέωση (με αύξηση μισθού) για έναν χρόνο ακόμη, κάτι που η αλήθεια είναι πως δε συνηθίζεται.

Αυτό που πρέπει να αποκλειστεί είναι το ενδεχόμενο το συμβόλαιο να είναι «κλειστό», καθώς στο Λιμάνι την έχουν πατήσει ουκ ολίγες φορές με γενναίες αποζημιώσεις σε προπονητές που ήθελαν να αποδεσμεύσουν νωρίτερα από την προβλεπόμενη συμφωνία.

Τα «παιδιά» και ο Μασούρας

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια και τους παίκτες που ήδη «έρχονται» στον Ολυμπιακό ως... αγαπημένοι του Πέδρο Μαρτίνς, είναι πολύ νωρίς ώστε να γίνουν τέτοιες εκτιμήσεις. Πρόκειται, άλλωστε, για προβλέψεις μόνο των ρεπορτάζ, αφού ακόμα δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον Πορτογάλο για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Εξάλλου, στο Λιμάνι έχουν προχωρήσει ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα, χωρίς να περιμένουν την έγκριση του νέου κόουτς. Μία τέτοια δείχνει να είναι ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν και είναι μεγάλο ταλέντο. Ο παίκτης θεωρείται «παιδί» του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι αυτός που αναμένεται να αποφασίσει σε ένα βαθμό πού θα πάρει μεταγραφή ο νεαρός άσος, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες μεγάλες ομάδες της Super League.

Εξάλλου, στον Πειραιά αναζητούν δεξί μπακ για τη νέα σεζόν, ενώ το προφίλ του συγκεκριμένου παίκτη (νέος και εξελίξιμος) ταιριάζει στα νέα «θέλω» που έχουν θέσει στο Λιμάνι.

Ένγκελς, Μιραλάς και «Τζόλε»

Στο μεταξύ, σχετικά με τις νέες εκκαθαρίσεις που αναμένονται στο ρόστερ, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις. Ο Μπιόρν Ένγκελς μπορεί να είναι μία απ' αυτές, καθώς αν και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι πολλών εκατομμυρίων, δεν είναι απίθανο τελικά να παραχωρηθεί. Μόνο τυχαία δεν ήταν, άλλωστε, για κάποιους η πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Βέλγος στου Ρέντη με τον Γιάννη Βρέντζο.

Την πόρτα της εξόδου θα δει, εκτός απροόπτου, και ο Κέβιν Μιραλάς, παρόλο που ο διεθνής άσος κάνει συνεχώς δηλώσεις για την παραμονή του στο Λιμάνι, τονίζοντας την αγάπη του για τον σύλλογο. Κάτι που, μάλιστα, φέρεται να μην αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ο παίκτης στο γήπεδο ήταν... αόρατος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Εξάλλου, έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι υπάρχουν και οικονομικές δυσκολίες για την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς, που -με τα υπάρχοντα δεδομένα- είναι σχεδόν αδύνατον να ξεπεραστούν.

Όσο για κάποια σενάρια περί επιστροφής του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό, οι πληροφορίες λένε ότι αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, καθώς είναι γνωστό ότι σε αυτή τη φάση οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.