Ads Top

Νέες «βόμβες» για ΠΑΟΚ - «Τι θα κάνει στον τελικό - Απόφαση για Λουτσέσκου, Μίχελ - Ο Ιβάν θα...»!



Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα κατέβει κανονικά στον τελικό με την ΑΕΚ, χωρίς μάλιστα να απαιτήσει την αλλαγή της έδρας, εξέφρασε στο sportdog.gr ο Μάνος Τσαλγατίδης.


Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά στο inpaok, στην εφημερίδα FORZA και στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena, ξεκαθάρισε πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει η ομάδα να τιμωρηθεί ξανά με τη μη συμμετοχή της στον τελικό απέναντι στην Ένωση, ενώ τόνισε ότι ο μεγαλομέτοχος είναι έτοιμος να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φτιάξει μια ομάδα ακόμα πιο δυνατή.

Παράλληλα, μίλησε για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, που προβλέπει παραμονή τόσο του Λούμπος Μίχελ, όσο και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ επεσήμανε ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει πιο ενεργό ρόλο τη νέα σεζόν στα διοικητικά του συλλόγου.

- Η σκόνη έχει αρχίσει να κάθεται μετά την απόφαση της Εφέσεων. Τι σκέφτονται, πλέον, στον ΠΑΟΚ; Ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση; Υπάρχει περίπτωση να μην κατέβει η ομάδα στον τελικό, κάτι που μπορεί να επιφέρει βαριές τιμωρίες στο σύλλογο;

«Πρόκειται για ακόμα μία σκανδαλώδη απόφαση κατά του ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν είναι η μοναδική απόφαση που αδικεί τον Δικέφαλο, τη φετινή σεζόν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα καταφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και θα διεκδικήσουν το δίκιο τους μέχρι τέλους. Φυσικά, θα κυνηγήσουν και το θέμα των μηνύσεων στους διαιτητές Κομίνη και Αρετόπουλο, οι οποίοι για τους ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων", αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς για τις τιμωρίες στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Δόξα τω Θεώ, στον ΠΑΟΚ έχουν σώας τα φρένας και δεν σκοπεύουν να καταστρέψουν το μέλλον της ομάδας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει γνώση για τις βαριές τιμωρίες που επιφέρει η μη συμμετοχή στον τελικό και δεν σκοπεύει να διαλύσει όσα έχτισε με τόσο κόπο και χρήμα, τη φετινή σεζόν. Οπότε πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

- Ακούγεται ότι μέσα στις σκέψεις της ΠΑΕ είναι να πιέσει την ΕΠΟ για την αλλαγή της έδρας του τελικού. Υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο; Κι αν ναι, ποιες είναι εναλλακτικές επιλογές του ΠΑΟΚ;

«Δεν θεωρώ πως τη δεδομένη στιγμή υπάρχει η επιλογή αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Επίσης, δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ τελικά θα ασκήσει πιέσεις για να αλλάξει η έδρα, παρά το γεγονός πως όντως υπήρξε ως σκέψη. Πιστεύω πως στις 12 Μαΐου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τώρα, σε μία υποθετική συζήτηση θα μπορούσαν να βρεθούν εναλλακτικές. Υπάρχει το Παγκρήτιο Στάδιο, το Πανθεσσαλικό στον Βόλο, αλλά και το Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη».

«Μένουν Μίχελ και Λουτσέσκου»

- Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ξεκάθαρα η αίσθηση της «κλοπής» του πρωταθλήματος. Θα γίνει, όμως, αυτοκριτική για τα λάθη της σεζόν; Τι μπορούμε να πούμε για την επόμενη μέρα; Θα γίνουν αλλαγές σε διοίκηση και αγωνιστικό κομμάτι; Λέγεται, για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Σαβίδης θα αναλάβει την προεδρία, ο Λούμπος Μίχελ πως θα φύγει, ενώ στον αέρα ίσως βρίσκεται και ο Λουτσέσκου.

«Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η αίσθηση κλοπής, γιατί όντως φέτος τον λήστεψαν. Ήταν η ομάδα που άξιζε όσο καμία άλλη το πρωτάθλημα, Ωστόσο παρά το γεγονός πως μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο, του το πήραν στα δικαστήρια...

Η αυτοκριτική για τα λάθη, τα οποία ήταν λιγότερα από κάθε άλλη σεζόν, έχει ήδη γίνει από όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης με τον γιο του Γιώργο να βρίσκεται στο Δ.Σ. ως μέλος με αυξημένες αρμοδιότητες.

Όσον αφορά τις προσθήκες, ναι, ίσως γίνουν κάποιες, έτσι ώστε να δυναμώσει το ήδη δυνατό τιμ που υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Λούμπος Μίχελ έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς η δουλειά του ως τεχνικός διευθυντής είναι μέχρι στιγμής σε πολύ καλό επίπεδο. Άλλωστε, τόσο η φετινή ομάδα, που με βάση τη βαθμολογική της συγκομιδή στον αγωνιστικό χώρο βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όσο και η περσινή, που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, αποτελείται από ποδοσφαιριστές που έφερε ο Σλοβάκος στη Θεσσαλονίκη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ο προπονητής της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου, όχι μόνο δεν βρίσκεται στον αέρα, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος, τη φετινή σεζόν έκανε εξαιρετική δουλειά, και η διοίκηση του Δικεφάλου θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και μετά την κλοπή του πρωταθλήματος, έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με τον σύλλογο».

«Θα βάλει το χέρι στην τσέπη ο Ιβάν»

- Σχετικά με τους παίκτες; Υπάρχει αίσθηση ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν; Τι μεταγραφές θα γίνουν το καλοκαίρι; Η λογική λέει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα «απαντήσει» με ηχηρές κινήσεις. Θα φτιάξει, δηλαδή, μια ομάδα ακόμα πιο ισχυρή; Τι να περιμένουμε;

«Ναι, υπάρχει μία πρώτη αίσθηση αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Ντοριάν Λεβέκ. Επίσης πρέπει να περιμένουμε και επιστροφές, αφού ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς δανεικούς σε ομάδες της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Τα φαβορί για να φορέσουν και πάλι τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, είναι οι Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Γιαννούλης και Πέντρο Ενρίκε.

Το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται πως θα κάνει λίγες και ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις. Αναμένεται πως οι νέες προσθήκες θα φτάσουν τις τέσσερις.

Οι "ασπρόμαυροι" θα κινηθούν για έναν στόπερ, εκεί που πάντα υπάρχει στα υπόψιν, ο Χατσερίδης, για έναν ανασταλτικό μέσο, αλλά και για έναν επιθετικό. Βέβαια, σε περίπτωση που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας πωληθεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακριβού επιθετικού.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος, το Κύπελλο, αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως στόχος του είναι να ενισχύει την ομάδα χωρίς να τον ενδιαφέρει το οικονομικό κόστος».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.