Ads Top

Ξέσπασμα Κόλκα: «Το δράμα των παικτών της ΑΕΚ με συγκίνησε – Ο Σάββας αποκάλυψε την αλητεία τους»!



Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για το αίτημα εξαίρεσης Σκουτέρη που κατέθεσε η ΑΕΚ, ακολουθώντας «πρακτικές Ολυμπιακού» και εξηγεί γιατί η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί «απόδειξη ενοχής».


Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά με το ζόρι να την κάνουμε να δει. Δεν θέλει τον Σκουτέρη η ΑΕΚ λέει για κάτι λόγους που δεν καταλαβαίνει κανείς. Γιατί απλούστατα, τον κατηγορεί πως έβγαλε μεσάνυχτα απόφαση, τη στιγμή που η ίδια πίεζε να βγει όσο το δυνατόν συντομότερα αυτή.

Το δράμα των παικτών της ΑΕΚ βέβαια, είναι τόσο μεγάλο που με συγκινεί και εμένα. Να κοιμούνται στο συν πέντε και να ξυπνάνε στο συν δύο. Να υποθέσω πως αυτή τη διαφορά την κέρδισαν στο γήπεδο. Τι όχι;

Θα έπαιζαν και με κόσμο εκεί που όλα είχαν φτιαχτεί έτσι ώστε να μην έχει κόσμο. Κόσμος στο γήπεδο, σκάνδαλο. Που να προλάβουν να δημιουργήσουν την ψυχική υποδομή για να παίξουν με κόσμο.

Τρομοκρατημένα ήταν τα παιδιά και με το όπλο που δεν είδαν, αλλά δηλώνουν πως είδαν. Να λυπηθώ τα παιδιά που λένε δημοσίως ψέματα για μία κούπα. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει πόσο θα τους στιγματίσει αυτό. Θα το καταλάβουν στο μέλλον.

Ζήτησε η ΑΕΚ να εξαιρεθεί ο Σκουτέρης, ακολουθώντας πρακτικές Ολυμπιακού και επιβεβαιώνοντας επισήμως πως άρεσαν αυτές που ακολούθησαν οι Πειραιώτες στη Τούμπα. Τόσος αγώνας για το ηθικό πλεονέκτημα και να βάζεις χέρι σε δικαστή που προσπάθησε να συμμαζέψει την πρωτόδικη απόφαση και το σκάνδαλο της συμπληρωματικής έκθεσης του Αρετόπουλου για να μη κριθεί το ποδόσφαιρο στα δικαστήρια.

Μία πρωτόδικη απόφαση που έβγαλε η Σκολαρίκη η οποία μαθαίνω πως είναι κολλητή του Κοντονή και μπαινοβγαίνει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Δεύτερο σπίτι της το Υπουργείο του ανθρώπου που θα κατέβει στη Β΄Αθηνών.

Να βάλουμε τον Κομίνη δικαστή ή την Σία την Κοσιώνη. Μήπως τον Σρόιτερ ή τον Χατζηνικολάου; Δεν περίμενα ποτέ να πέσετε τόσο χαμηλά. Μπούλινγκ στους δικαστές θυμίστε μου ποιος είχε κάνει γιατί ξέχασα. Ανατρέχω στο παρελθόν να δω ποιος ζήτησε εξαίρεση διαιτητών στο παρελθόν σε υποθέσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο και που έπεσα; Στον ... Βαγγέλη Μαρινάκη. Οπότε στην ΑΕΚ έχουν ήδη το know how από τους νέους φίλους τους.

Αλήθεια το διαιτητικό τι αποφάσισε για την απόφαση Σκουτέρη; Που ανήκουν οι δικαστές του; Και αλήθεια, μπορεί να ελεγχθεί η κυρία που ζήτησε να εξεταστούν οι υποθέσεις Σκουτέρη; Ή μόνο ελέγχουμε αυτούς που θέλει το λόμπι;

Είναι όπως του Σιμιτζόγλου οι παρεμβάσεις. Ο δικός μας πιάνει τα @@ του κοιτώντας προς τον πάγκο της ομάδας του δύο αγωνιστικές τιμωρία. Του Ολυμπιακού συμμαζεύει μία κερκίδα δείχνοντας τα @@ του είναι Κυριακή. Της ΑΕΚ ζουλάει τ @@ του αντιπάλου, είναι πλάνο του Animal channel. Στον Ολυμπιακό γίνεται μακελειό στη Τρίπολη, μηδέν ενασχόληση. Στα Γιάννενα ανοίγει μία πόρτα με εντολή αστυνομίας, μεσανατολικό.

Το αστείο είναι πως όλοι όσοι κάνουν προσπάθεια να επηρεάσουν μία κατάσταση, όπως καλή ώρα η ΑΕΚ, επικαλούνται κλίμα, δημοσιεύματα κτλ κτλ. Το κλίμα που διαμορφώνεται από αυτούς που ασχολούνται 25 λεπτά σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων με μία μόνιμη οπλοφορία και για μία ποινική δίωξη μεγαλομετόχου ομάδας για εμπλοκή σε εμπόριο ηρωίνης 2,1 τόνων, 71 δευτερόλεπτα.

Η ΑΕΚ βέβαια μετά έβγαλε διαρροή πως δεν καταλαβαίνει τον πανικό του ΠΑΟΚ. Όντως πως να τον καταλάβει. Δεν έζησε ποτέ το σκηνικό του τελευταίου 1,5 μήνα. Όμως νομοτελειακά θα έρθει η στιγμή που θα το καταλάβει.

Σύμφωνα με την επίσημη ΑΕΚ λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να πει τίποτα για το αίτημα εξαίρεσης του Σκουτέρη. Αν μας έλεγε και πως διέρρευσε αυτό θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Και έχουν πλάκα αυτοί που γράφουν σχόλια κάτω από τα θέματα για την απάντηση του ΠΑΟΚ στο αίτημα της ΑΕΚ. Υπερασπίζεται λέει ο ΠΑΟΚ δικαστή. Προφανώς για τον μέσο οπαδό της Ένωσης, όπως και του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να κάνουν μπούλινγκ σε έναν εφέτη.

Πανικό έχει αυτός που ενώ εμείς σουβλίζαμε αρνιά, αυτός έγραφε αιτήσεις εξαίρεσης ενός δικαστή. Για εμένα, η κίνηση αυτή της ΑΕΚ είναι απόδειξη ενοχής, γιατί όλοι ξέρουμε το γιατί δεν μπήκε στο γήπεδο και τι έγινε με τον Κομίνη και τον Στυλιάρα. Αν ήταν σίγουρη για το νομικό κομμάτι, δεν θα είχε προβεί σε αυτή την κίνηση. Εμείς το στάδιο του πανικού το ξεπεράσαμε καιρό τώρα. Πλέον είμαστε στη φάση της αφασίας. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.

Για να τελειώνουμε αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε μία άρρωστη κοινή γνώμη. Που επιβεβαιώνει καθημερινά γιατί αυτή η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε.

Ο κυρ Σάββας δήλωσε σε κάποια φάση φέτος, πως το πρωτάθλημα δεν θα το πάρει ο ΠΑΟΚ. Και το σχέδιο εφαρμόστηκε άψογα γιατί η λαμογιά του κέντρου είναι σε άλλα επίπεδο. Δεμένο από παντού. Διαιτητές, επικοινωνία – ακόμη και κρατικά ΜΜΕ, δικαστήρια, λίγκα και ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ βέβαια στο κόλπο. Αυτά έχουν αποδειχτεί.

Πρόσωπα της κυβέρνησης να παίζουν τον ρόλο τους έχοντας επιλεκτική ευαισθησία, πρόσωπα της αντιπολίτευσης να κουνάνε το δάχτυλο σε εμάς ενώ για το εμπόριο ηρωίνης έπαθαν αφωνία.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο βρώμικο της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτή τη ρετσινιά θα τη χρεωθεί η ΑΕΚ που έπαιξε τον ρόλο που ήθελε ο Ολυμπιακός παρέα με το πολιτικό – επιχειρηματικό λόμπι.

Ο εκβιασμός δικαστών, είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Για να ολοκληρωθεί και με τη βούλα το σχέδιο.

Υ.Γ:Αύριο Τετάρτη 11/4 και ώρα 12-2 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί έκτακτη εκπομπή των συνδέσμων στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.