Ads Top

«Σφαγή» των μεγάλων για τον Ευρωπαίο κανονιέρη - Αρέσει σε όλους, ποιος θα τον πάρει;



Το όνομα του Τεέμου Πούκι είναι γνωστό στους Έλληνες φιλάθλους και ειδικά σε αυτούς του Παναθηναϊκού, καθώς ο Φινλανδός άσος αποτέλεσε τον διακαή στόχο του Τριφυλλιού το περασμένο καλοκαίρι.


Θυμίζουμε πως οι Πράσινοι έψαχναν για σέντερ φορ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ξεχωρίσει τον Πούκι ως τον Νο.1 στόχο του και ο διεθνής επιθετικός μονοπωλούσε για καιρό τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο το deal χάλασε λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Μπρόντμπι, που δεν έπεφταν κάτω από το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Οι Πράσινοι αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Φινλανδού και κατέληξαν στη λύση του Αντρές Τσάβες.

Η περίπτωση του Πούκι φαίνεται πως θα επανέλθει στο προσκήνιο ξανά αυτό το καλοκαίρι, όχι όμως για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται σε κάκιστη οικονομική κατάσταση και δεν έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει.

Αντιθέτως, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος φορ, που μένει ελεύθερος από τη Μπρόντμπι, έχει προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό!

Έτσι κι αλλιώς, αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν στην απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες θέλουν έναν παίκτη να πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν είτε για αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σε περίπτωση που πωληθεί, είτε για επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρβο, με τον Πούκι να πληροί τις προϋποθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φινλανδός αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση, καθώς έχει αποδείξει την αξία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα τις τελευταίες σεζόν (με θητείες μεταξύ άλλων σε Σεβίλλη, Σάλκε και Σέλτικ, εκτός της Μπρόντμπι) και ταυτόχρονα είναι ελεύθερος. Η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να δούμε τον Πούκι στη χώρα μας έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.