Ads Top

Στα σκαριά το «μπαμ»! Τι τρέχει με Ολυμπιακό-Λάζαρο - Ποιος τελείωσε



H… ονοματολογία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τους Πειραιώτες να «ψωνίζουν» από την αγορά της Πορτογαλίας και όχι μόνο.


Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι πολύ νωρίς να γίνουν αναφορές σε συγκεκριμένα ονόματα, καθώς ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών έχει ζητήσει πρώτα να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ και μετά να κάνει τις εισηγήσεις του.

Βέβαια, κάποια από τα σενάρια που κυκλοφορούν έχουν βάση και δεν έχουν σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς και τα «θέλω» του. Όπως αυτό που αναφέρει ότι «κάτι τρέχει» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Όπως λένε οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως υπάρχει «επαφή» ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους «ερυθρόλευκους», αλλά όχι με τον μάνατζερ του παίκτη. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα, ωστόσο δεν αποκλείεται όταν έρθει η… κατάλληλη στιγμή το θέμα να προχωρήσει σε ουσιαστική συζήτηση.

    Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, παρά μόνο μια… διακριτική κρούση, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αναφέρει ξανά ο Έλληνας άσος είναι σκεπτικός όσον αφορά τη στάση της Ένωσης, η οποία ακόμα δεν του έχει προτείνει να διαπραγματευτούν το νέο συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να «ψάχνεται» για το μέλλον του, κοιτάζοντας ακόμα και την προοπτική του εξωτερικού.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, αναγνωρίζοντας ότι με τα κιτρινόμαυρα ξαναβρήκε τον εαυτό του, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα αν η Ένωση θα καλύψει τις απαιτήσεις του μετά την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βέβαια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δύσκολα θα αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει στον… ορίζοντα ο Ολυμπιακός, καθώς θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία -αν τελικά ο πρωταθλητής κινηθεί για τον παίκτη- να «επικοινωνήσει» την παραμονή διεθνούς άσου ως «νίκη» εναντίον του μεγάλου αντιπάλου του.

«Τελειωμένος» ο Νικολάου;

Στο μεταξύ, βάση έχουν και τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Νικολάου «προωθείται» σε ομάδες της Γερμανίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν συνάψει συνεργασία με τον διάσημο ατζέντη, Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Πάντως, για την ώρα, δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο για τον νεαρό αμυντικό, αν και λέγεται πως βρίσκεται μέσα στους παίκτες που πιθανόν θα παραχωρηθούν το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες. Αν και εφόσον, λοιπόν, προκύψει μια καλή προσφορά από το εξωτερικό, πολύ δύσκολα ο Έλληνας στόπερ θα παραμείνει στο Λιμάνι.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.