Ads Top

Διεθνής Έλληνας άσος στην Τούμπα; Κόλπο-γκρόσο και πολλά λεφτά από Σαββίδη



To10.gr καταγράφει τα δεδομένα της υπόθεσης Σταφυλίδη: Η απόφαση της Στόουκ Σίτι, το πωλητήριο της Αουγκσμπουργκ, ο ρόλος του Κουτσολιάκου, ο ΠΑΟΚ που τον θέλει και ο Γιώργος Σαββίδης που «ανακοίνωσε» τις... εξελίξεις.


Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταγραφικά. Και μάλιστα από πολύ νωρίς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς έχουν… απλωθεί στην Ευρώπη και αναζητούν περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να τους ανεβάσουν επίπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναζητούν παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα, αλλά και ό,τι καλύτερο υπάρχει σε Ελληνα. Με μεγάλο στόχο την παρουσία στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ένας δεδομένος, αλλά πολύ ακριβός και «δύσκολος» αυτή την εποχή στόχος. Δύσκολη είναι και η περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη, με τη διαφορά ότι ο 24χρονος διεθνής αριστερός μπακ δεν έχει το κασέ του κεντρικού αμυντικού του Αμβούργου. Για την ακρίβεια, το κόστος είναι ακριβώς στο μισό. Με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Δικεφάλου, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ήδη φαίνεται να έχει παρθεί η απόφαση να μην παραμείνει στο ρόστερ του Μάρσιο Αζεβέδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, o ατζέντης του παίκτη, Πωλ Κουτσολιάκος, έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του και έχει ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής. Δεδομένα που φαίνεται ότι κρίνονται… λογικά ή αν θέλετε υποφερτά από τη διοίκηση του συλλόγου. Με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν επαφές με την Αουγκσμπουργκ, με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο διενθής μπακ δεν ήταν στα βασικά πλάνα της γερμανικής ομάδας στο πρώτο μισό της χρονιάς. Αγωνίστηκε μόλις δύο φορές (ως αλλαγή) και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός για 6 μήνες (με οψιόν αγοράς) στην αγγλική Στόουκ Σίτι. Ούτε στην Αγγλία, ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας του, με αποτέλεσμα έως τώρα να έχει μόλις 5 συμμετοχές (4 βασικός), με την τελευταία στις 17 Μαρτίου, δηλαδή πριν σχεδόν έναν μήνα! Ηδη, μάλιστα, δρομολογείται η επιστροφή του στη Γερμανία. Οπου και πάλι δεν φαίνεται ότι θα μείνει για πολύ.

Η σαββατιάτικη παρουσία του Σταφυλίδη στην Τούμπα, για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός ποτέ δεν έκρυψε τις οπαδικές του πεποιθήσεις και την αγάπη του για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα για πού θα κάτσει η μπάλα και ποιο θα είναι το μέλλον του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον θέλει. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Γιώργο Σαββίδη. Ο υιός του προέδρου του Δικεφάλου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram, στην οποία διακρίνεται ο Πρίγιοβιτς με τον Σταφυλίδη στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και σχολίασε με νόημα: «Πιστεύω ότι το ασπρόμαυρο ταιριάζει και στους δύο»!

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε κάτι που αναμένεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο θέμα Σταφυλίδη και το οποίο έχει να κάνει με τη διάρκεια του συμβολαίου του με την Αουγκσμπουργκ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο (2019) και η γερμανική ομάδα δεν θέλει να διακινδυνεύσει να τον χάσει δίχως να καρπωθεί έστω ένα μέρος από τα 2,5 εκατ. ευρώ που είχε πληρώσει στη Λεβερκούζεν για να τον αποκτήσει. Αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, για να είναι σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις.



to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.