Ads Top

Τρελές φήμες για την αρπαγή του αιώνα από τον ΠΑΟΚ



Ένα τρελό σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει τον Σέρχιο Αραούχο και στην ουσία να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ. Υπάρχει, όμως, περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο; Θα το έκανε ποτέ αυτό ο Ιβάν Σαββίδης στον Δημήτρη Μελισσανίδη;


Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρουμε πως όντως ο παίκτης είχε προταθεί στην Τούμπα την εποχή που κατέληξε στην Ένωση. Ωστόσο, οι Ασπρόμαυροι ποτέ δεν προχώρησαν σε ουσιαστικές συζητήσεις. Αντίθετα, αγνόησαν την περίπτωση του Αργεντινού, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του.

Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, κι αφού είχαν δει τις επιδόσεις του παίκτη με την κιτρινόμαυρη φανέλα, εξέτασαν πιο ζεστά το θέμα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στον Δικέφαλο του Βορρά έκαναν και μια διερευνητική κρούση, αλλά δεν το προχώρησαν περισσότερο, καθώς εκείνη την εποχή οι σχέσεις ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

    Πάντως, ούτε φέτος αναμένεται από τον ΠΑΟΚ να ασχοληθούν πραγματικά, καθώς ξέρουν πως δεν μπορούν να μπουν σφήνα και να  κλέψουν τον Αργεντινό.

Ο παίκτης είναι απόλυτα κατασταλαγμένος και δηλώνει σε όλους τους τόνους πως, αν μείνει στην Ελλάδα, θα φορέσει μόνο τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι δεδομένη η επιθυμία του και, πλέον, δεν έχει κανένα ενδοιασμό όπως πέρυσι που για σχεδόν 2 μήνες ο ίδιος και ο πατέρας του είχαν επαφές με τον... Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Σέρχιο Αραούχο πιέζει όσο μπορεί από την πλευρά του τη Λας Πάλμας για να ρίξει τις απαιτήσεις της, από τη στιγμή που θα υποβιβαστεί, ενώ έχει ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι αν βρεθεί λύση με το οικογενειακό πρόβλημα που τον βασανίζει, τότε θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο όντως ο ΠΑΟΚ να κάνει μια κίνηση για τον Αργεντινό, έχοντας, όμως, σαν στόχο να δυσκολέψει τη μεταγραφή και να ανεβάσει την τιμή για την ΑΕΚ και όχι να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια της Ένωσης, γνωρίζοντας καλά όλα τα παραπάνω δεδομένα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.