Ads Top

Έσκασε είδηση την ώρα που όλα είναι στον αέρα - Αυτός βγαίνει μπροστά και χτίζει τον νέο ΠΑΟ!



Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς παρά τις πληρωμές που έγιναν από τη διοίκηση, το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό, όπως σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ, που επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας.


Όταν τα περισσότερα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θέμα της «επανάστασης» των παικτών θεωρείται λήξαν, το sportdog.gr έγραφε ότι οι παίκτες εξακολουθούν να «βράζουν» και πως είναι έτοιμοι για όλα, αν η ΠΑΕ δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Έτσι, λοιπόν, έγινε γνωστό πως σε περίπτωση που η διοίκηση δεν πληρώσει και τους ξένους παίκτες το 30% από τη δόση Δεκεμβρίου την ερχόμενη εβδομάδα, όπως απαίτησαν οι Έλληνες, τότε αναμένονται ραγδαίες και «καυτές» εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου, καθώς πολύ δύσκολα οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τους διακανονισμούς που είναι απαραίτητοι για την αδειοδότηση.

Αργεί ο Γιαννακόπουλος, προχωράει ο Αλαφούζος

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, μπορεί το γκρουπ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ενημέρωσε χθες πως όλα βαίνουν καλώς και πως μέσα στον Μάιο θα κατατεθεί η ολοκληρωμένη πρόταση για το «Athens Alive», ωστόσο στην πραγματικότητα οι εξελίξεις αναμένονται πολύ αργότερα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η εκτίμηση πως οριστικά νέα θα υπάρξουν μετά το καλοκαίρι, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, είτε θετικά, όπως πιστεύει η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είτε αρνητικά. Κάτι που, φυσικά, σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η διοικητική κατάσταση και πως ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν θα χτιστεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Εξάλλου, σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές γι' αυτό το ενδεχόμενο, καθώς ο νυν μεγαλομέτοχος συνεχίζει να προχωράει τον προγραμματισμό της ομάδας για το καλοκαίρι, χωρίς να ελπίζει σε... σωτήρες, ενώ είναι ξεκάθαρο πως οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν... καίγονται για την ΠΑΕ, έτσι ώστε να κάνουν κίνηση άμεσα, πριν πάρει έγκριση το πρότζεκτ που αφορά την επένδυση για όλο το ΟΑΚΑ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.