Ads Top

Απίστευτη εξέλιξη με Μολέδο - Ντύνεται στα ερυθρόλευκα έναντι... μηδέν ευρώ;


Το κόλπο του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο.


Δεύτερη φορά που την... πατάει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήρθε ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που από την πρώτη του μέρα στον Παναθηναϊκό είχε... γυαλίσει στο λιμάνι. Και τώρα που βρίσκεται στην Ιντερνασιονάλ, οι ερυθρόλευκοι δεν τον ξέχασαν. Θέλουν να χτίσουν τη νέα άμυνα της ομάδας τους γύρω του.

Ο Παναθηναϊκός, δίνοντας τον Βραζιλιάνο στην Ιντερνασιονάλ, φρόντισε να... καλύψει τα νώτα του. Έβαλε ρήτρα που φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ για επιστροφή του σε ελληνική ομάδα. Όποιος τον θέλει, πρέπει να πληρώσει και τους πράσινους, εκτός από την Ιντερνασιονάλ. Όμως παντού υπάρχουν παραθυράκια.

Και ήδη στο λιμάνι έχουν βάλει μπροστά το plan b. Αυτό που και τον Μολέδο θα ντύσει στα ερυθρόλευκα και θα γλιτώσει και τα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι αυτό το πλάνο; Μα φυσικά να πάρουν τον παίκτη ως δανεικό. Είτε για ένα, είτε για δύο χρόνια. Δεν τους ενδιαφέρει. Πληρώνουν... νοίκι στους Βραζιλιάνους, υπογράφουν τον παίκτη και δεν δίνουν χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Δεν ξέρουμε αν ο Αλαφούζος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχαν σκεφτεί κάτι τέτοιο και πως θα μπορούσαν να το είχαν αποφύγει. Αν δηλαδή προβλέπεται να μπει ρήτρα και σε δανεισμό. Όμως είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει και πάλι λεφτά απ' αυτή την υπόθεση, αφού θυμίζουμε πως ο Μολέδο, ένας απ' τους καλύτερους αμυντικούς που φόρεσαν τα τελευταία χρόνια τη φανέλα με το τριφύλλι, είχε φύγει έναντι μόλις 150.000 ευρώ.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.