Ads Top

Φούντωσαν οι φήμες στην Θεσσαλονίκη: Αυτόν τον επιθετικό έκλεισε ο ΠΑΟΚ, ποια η επόμενη κίνηση!



Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ έχει τεθεί σε εφαρμογή και στην Τούμπα αναζητούν ήδη και δεύτερο φορ μετά την συμφωνία με τον Πέδρο Κόντε.


Αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο Ιβάν Σαββίδης και να επενδύσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι για να φέρει ποδοσφαιριστές έτοιμους και σε ιδανική ηλικία για να βοηθήσουν αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος, μετά την άτυχη στιγμή που είχε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δείχνει να έχει πεισμώσει περισσότερο και όπως είπε στους στενούς του συνεργάτες «επιθυμία μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κερδίζει όποιον μπει μπροστά μας».

Αυτή την φορά στην Τούμπα, και με την προεργασία που έχουν κάνει στο μεταγραφικό κομμάτι, εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν λάθη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος θα είναι πως δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποφάσεις.

Οι Θεσσαλονικείς, έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, και με βάση το πλάνο που έχουν εκπονήσει, αποφασίστηκε να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και στις τρεις γραμμές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι ασπρόμαυροι έχουν αποταθεί σε μεγάλα μανατζερικά γραφεία, ζητώντας τους να καταθέσουν προτάσεις.

Αυτό που προκύπτει από τις συζητήσεις είναι πως οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ παραδέχονται πως έχουν κλείσει τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα για το καλοκαίρι και επιθυμούν άλλη μια μεταγραφή για την επίθεση με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για να μπορέσουν οι υπεύθυνοι των μεταγραφών να αξιολογήσουν τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.