Ads Top

Τα πάνω-κάτω με Μαρτίνς στο Λιμάνι - Όλα τούμπα με τους «τελειωμένους» - Ποιους κρατάει στην ομάδα;



Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανατροπές σε όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τον ερυθρόλευκο προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου; Οπως προκύπτει από πληροφορίες από την Πορτογαλία, πάντως, η επικείμενη άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των Πειραιωτών είναι πολύ πιθανό να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και να αλλάξει κάποια δεδομένα.


Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του δύο παίκτες που σίγουρα δεν αφήνουν αδιάφορο τον 47χρονο τεχνικό και εκτιμάται ότι μπορεί να θελήσει να δουλέψει μαζί τους και να μην τους αφήσει να φύγουν. Τουλάχιστον, όχι χωρίς να τσεκάρει τις δυνατότητές τους.

Ο λόγος γίνεται για τον Αντρέ Μαρτίνς και τον Σεμπά, οι οποίοι έχουν καλή φήμη στην Πορτογαλία και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανό να προσπαθήσει να τους αξιοποιήσει. Για τον Πορτογάλο χαφ εκφράζεται ήδη μια πρώτη απορία από πλευράς του επιτυχημένου προπονητή για τους λόγους που δεν έχει «πιάσει» στο Λιμάνι, καθώς στην πατρίδα του έχει ακόμα αρκετά καλή φήμη από την εποχή που αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η γνώμη που έχει ο προπονητής Μαρτίνς για τον... συνεπώνυμό του είναι αρκετά καλή και ίσως να προσπαθήσει να αναγεννήσει την καριέρα του.

Οσο για τον Σεμπά, θεωρείται σημαντικό πως ο Ολυμπιακός τού έδωσε 10 μέρες άδεια και ίσως να πάρει μια ακόμα ευκαιρία, καθώς εκτός των άλλων, είχε καλή παρουσία όταν στον πάγκο των Πειραιωτών βρίσκονταν Πορτογάλοι προπονητές (Μάρκο Σίλβα και Πάουλο Μπέντο).

Ο Σεμπά  είναι ακόμα μόλις 26 ετών και δικαιολογημένα πολλοί πιστεύουν πως έχει ακόμα πολλά να δώσει, ενώ στην Πορτογαλία δημιουργήθηκαν σημαντικές απορίες όταν διέρρευσε πως ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να πάρει μαζί του στον Ολυμπιακό τον 30χρονο Ελντον Ράμος.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει σκοράρει μόλις 10 φορές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα τα τελευταία 4 χρόνια, με αποτέλεσμα να σημειώνουν οι Ιβηρες πως ο Σεμπά θα πρέπει να θεωρείται μια πολύ καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό και ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα δεν τον έχει ξεγράψει...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.