Ads Top

Χαμός στον Πειραιά και τρελά σενάρια - Ποιοι «φεύγουν», ποιοι «έρχονται» - Τρομερά ποσά στο τραπέζι



Στον Ολυμπιακό αναμένεται τσουνάμι αποχωρήσεων αυτό το καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.


Όπως για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θεωρείται φευγάτος και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι γράφεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, με την Μπεσίκτας να λέγεται τις τελευταίες ώρες πως ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Έλληνα άσο.

Μάλιστα, στη γείτονα χώρα γίνεται λόγος ακόμα και για προσφορά 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτό το ποσό κρίνεται τουλάχιστον υπερβολικό για μια ομάδα που είναι έχει τεράστιο χρέος και δε συνηθίζει να δίνει μεγάλα ποσά για μεταγραφές. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι για τον Νεγκρέδο, τον εξαιρετικό επιθετικό από την Ισπανία, ξόδεψε μόλις 3 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, τα δημοσιεύματα στην Τουρκία είναι πάντα υπερβολικά και τα όσα γράφονται τελευταία για τον Κώστα Φορτούνη μοιάζουν εκτός πραγματικότητας.

Οφόε, Ένγκελς, Κούτρης

Όσον αφορά το μέλλον του Οτζίτζα Οφόε, που ήδη έχει τεθεί εκτός ομάδας, δύσκολα μπορεί να απασχολήσει την Άντερλεχτ, καθώς οι Βέλγοι δε συνηθίζουν να επενδύουν σε ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας και με αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ το κασέ του, που στον Ολυμπιακό ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, είναι απαγορευτικό.

Πάντως, δεν αποκλείεται η Άντερλεχτ να ενδιαφερθεί όντως για τον Μπιόρν Ένγκελς, που μοιάζει πιο ελκυστική περίπτωση, αν και τα 4-5 εκατ. ευρώ για αγορά κρίνονται υπερβολικά. Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο Λιμάνι εξετάζουν σοβαρά την πώληση του Βέλγου κι αν προκύψει η καλή πρόταση θα τον παραχωρήσουν.

Σχετικά με τα όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του Λεονάντο Κούτρη, ο νεαρός άσος όντως βρίσκεται στη λίστα ομάδων της Ιταλίας, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για επίσημες προτάσεις. Στο Λιμάνι, άλλωστε, περιμένουν ο παίκτης να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του πριν τον... προωθήσουν στην αγορά.

Μασούρας και Μπανανά

Παράλληλα, στον Πειραιά ετοιμάζονται και για μεταγραφές και ήδη έχουν κάνει τις κινήσεις τους στην εγχώρια αγορά, χωρίς να περιμένουν τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς, μιας και πρέπει να προλάβουν τους άλλους μνηστήρες. Μία περίπτωση που φαίνεται πως απασχολεί πολύ σοβαρά είναι ο Γιάννης Μασούρας της Λάρισας και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο παίκτης που γράφτηκε ότι έκλεισε από την Ελλάδα. Όσο για τις φήμες περί απόκτησης του Γιαγιά Μπανανά, είναι μία κίνηση που, αν ισχύει, μοιάζει πέρα από κάθε λογική, από την άποψη ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πάρα πολλούς στόπερ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.