Ads Top

Σκάει απόλυση-ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟΚ; - Τα «γκρεμίζει» όλα ο Σαββίδης, ποιον έβαλε στο… μάτι



Έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολύ σοβαρά την πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στη θέση, προφανώς, του Λούμπος Μίχελ.


Μάλιστα, κυκλοφόρησε το όνομα του Γιάννη Παπαδημητρίου της Ξάνθης ως υποψήφιου στόχου, καθώς ο παλαίμαχος άσος γνωρίζεται άριστα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από την κοινή τους θητεία στους Ακρίτες.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr δεν επιβεβαιώνουν αν όντως ο Γιάννης Παπδημητριου εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους» για το συγκεκριμένο πόστο, ωστόσο είναι δεδομένο πως στην Τούμπα «ψάχνονται» για να αντικαταστήσουν τον Σλοβάκο και, μάλιστα, έχουν κάνει ήδη επαφές με τουλάχιστον δύο περιπτώσεις!

Από την άλλη, πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι ο Λούμπος Μίχελ είναι «τελειωμένος» από τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, ο πρώην ρέφερι, ακόμα κι αν έρθει νέος αθλητικός διευθυντής, να παραμείνει τελικά στην ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας κάποιο άλλο πόστο.

Κάτι ανάλογο, φυσικά, έχει συμβεί πολλές φορές στον Δικέφαλο του Βορρά τα τελευταία χρόνια, όταν σημαντικά στελέχη της ΠΑΕ αποχώρησαν από τη θέση τους, αλλά αξιοποιήθηκαν διαφορετικά από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτή μπορεί να είναι και η… τύχη του Λούμπος Μίχελ, αν και στον ΠΑΟΚ παρατηρούνται μεγάλες ανατροπές από τη μία στιγμή στην άλλη και κανείς δεν μπορεί από τώρα να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τις αλλαγές που θα υπάρξουν διοικητικά ενόψει της νέας σεζόν.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.