Ads Top

Χαμός στον Ολυμπιακό, παίρνουν τα πρώτα «κεφάλια»; - Το «μπαμ» που θα τρελάνει τους Παναθηναϊκούς



Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες ότι στο Λιμάνι έρχονται αποχωρήσεις βασικών παικτών και, μάλιστα, άμεσα. Οι Οτζίτζα Οφόε, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Σεμπά λέγεται ότι είναι ήδη με το… ένα πόδι εκτός ομάδας, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ακόμα είναι νωρίς για να ανακοινωθούν πρόωρα «διαζύγια».


Ενδεχομένως για τον τελευταίο να υπάρχει μια κινητικότητα, καθώς η Μπράγκα είναι μια ομάδα που έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον, αλλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί επαφές ακόμα για να γίνεται λόγος για πώληση, ενώ και η πλευρά του παίκτη διαψεύδει ότι έχει «κλείσει» σε άλλη ομάδα.

Επίσης, «ελέγχονται» και οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση για μεταγραφές, προτείνοντας για αρχή τρία ονόματα. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, εξελίξεις σχετικά με αποχωρήσεις και αφίξεις θα προκύψουν στο Λιμάνι σε δύο εβδομάδες, όταν και ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Πάντως, όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, υπάρχουν δύο περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στο «μπλοκάκι» του νέου τεχνικού των Πειραιωτών, ο Βραζιλιάνος στόπερ Πέδρο Ενρίκε (ή Πεδράο) και ο Γιόσιπ Μίσιτς, που μπορεί να δώσει λύσεις ως δεξί μπακ και ως χαφ.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες γίνονται σημαντικές επαφές ανθρώπων εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού στην Αγγλία, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις κινήσεις που ετοιμάζουν οι Πειραιώτες στο μεταγραφικό παζάρι.

Τι ισχύει για Καρέλη

Όσον αφορά τα τελευταία σενάρια για «μπάσιμο» του Ολυμπιακού για τον Νίκο Καρέλη, η αλήθεια είναι κάπου στη… μέση. Οι «ερυθρόλευκοι» όντως ενδιαφέρονται για τον παίκτη (παρά το «βαρύ» ιστορικό τραυματισμών), ένα «φλερτ» που κρατάει από την εποχή που ο παίκτης αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο προς το παρόν οι κρούσεις που έχουν γίνει είναι… διερευνητικού χαρακτήρα και δεν έχει ανοίξει σε καμία περίπτωση επίσημη κουβέντα.

Παράλληλα, είναι γεγονός ότι η Γκενκ παραχωρεί τον Έλληνα άσο, αλλά με ένα ποσό που ξεπερνάει ενδεχομένως και τα χρήματα που δαπάνησαν οι πρωταθλητές για να αποκτήσουν τον Mπίον Ένγκελς (περίπου 7 εκατ. ευρώ). Βεβαίως, οι Πειραιώτες δεν θέλουν να «παίξουν» σε αυτά τα ποσά, ωστόσο μπορεί να αναζητήσουν τη «φόρμουλα» απόκτησης του παίκτη, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο ανταλλαγής με τον Βέλγο αμυντικό. Όλα είναι ανοιχτά και αναμένουμε τις εξελίξεις...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.