Ads Top

Τρομερό κείμενο για ΑΕΚ: «Mε την μαγκιά της, πρώτη και καλύτερη!»


Η Ένωση βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και ετοιμάζεται για αυτό που έρχεται γιατί το αξίζει. 


Γιατί το κέρδισε μέσα στο γήπεδο κοιτάζοντας μόνο τη δουλειά της και τίποτα άλλο.

Η ανάγνωση του κατηγορητηρίου για τον ΠΑΟΚ και τα όσα… περιμένουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να αποτελέσουν έκπληξη. Τα γεγονότα της Τούμπας και τα αδιάψευστα στοιχεία που προέκυπταν για την υπαιτιότητα της διακοπής του αγώνα με την ΑΕΚ δεν άφηναν περιθώρια ελπίδας. Ουσιαστικής ελπίδας, διότι ως γνωστόν πεθαίνει πάντα τελευταία και ο καθένας έχει δικαίωμα σε αυτή. Ακόμα κι αν γνωρίζει πως περισσότερο κοροϊδεύει τον εαυτό του ή τους… γύρω του.

Τα πάντα όσον αφορά στην τύχη του φετινού ΠΑΟΚ αλλά και του πρωταθλήματος από σήμερα είναι απόλυτα ξεκάθαρα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποστεί βαρύτατες κυρώσεις, χάνοντας πιθανότατα βαθμούς τόσο για φέτος, όσο και για τη χρονιά που έρχεται. Ενώ βάσει των όσων προβλέπουν οι νόμοι και τα άρθρα, η ποινή φτάνει ακόμα και τον υποβιβασμό. Ακραίο σενάριο, αλλά αυτά αναφέρει ο νόμος, αυτά επικαλούμαστε.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν καταδίκασε τους κόπους της φετινής χρονιάς το βράδυ της Κυριακής. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ και η διοίκησή του, γιατί ο κόσμος του, παρότι… χαριστικά βρέθηκε στην Τούμπα (ελέω Σκουτέρη) δεν δημιούργησε το παραμικρό. Έτσι συμβαίνει όμως και σε αυτή την περίπτωση οι εξελίξεις ήταν μονόδρομος. Κάτι που αποδείχθηκε άμεσα και θα γίνει απόλυτα κατανοητό με την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται αγκαλιά με το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Τα γεγονότα της Τούμπας δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να προκαλέσουν εμπλοκή της και γι’ αυτό και δεν αξίζει περισσότερης κουβέντας για τα όσα –αστεία- ακούστηκαν ή γράφτηκαν τα προηγούμενα 24ωρα σχετικά με αυτή την υπόθεση. Η Ένωση άξιζε τον βαθμό από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού το ματς διακόπηκε στο 0-0, ωστόσο θα πάρει τρεις.

Και με τον έναν πάλι αγκαλιά με τον τίτλο θα ήταν όμως πλέον έκανε ένα τεράστιο άλμα προς τον μεγαλύτερο στόχο των τελευταίων ετών. Ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν πάρει πίσω μέσω της έφεσης του βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί θα είναι στο -4. Διαφορά που δείχνει δύσκολο να καλυφθεί, όχι τόσο λόγω των αγωνιστικών που απομένουν, αλλά λόγω της εικόνας των δύο ομάδων. Δεν δείχνει και τόσο πιθανό η ομάδα του Γκαρθία να πάει… τρένο και η ΑΕΚ να αρχίσει την ίδια στιγμή τις γκέλες.

Η Ένωση βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και ετοιμάζεται για αυτό που έρχεται γιατί το αξίζει. Γιατί το κέρδισε μέσα στο γήπεδο με τον ιδρώτα της και την μαγκιά της. Κρατώντας χαμηλά την μπάλα, κοιτάζοντας μόνο τη δουλειά της και παρουσιάζοντας με διαφορά το καλύτερο σύνολο του φετινού πρωταθλήματος. Έχοντας σταθερότητα στην απόδοσή της και παράλληλα μια «δίψα» για τον τίτλο, που φάνηκε πως ήταν εντονότερη από των υπολοίπων.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα τεράστιο επίτευγμα για την ΑΕΚ. Που θα βάλει τέλος σε μια μακρά περίοδο ανομβρίας, που ήταν αφύσικη για το μέγεθος και τα δεδομένα του συλλόγου. Όμως εξίσου σημαντικό είναι πως για τον οποιονδήποτε κοιτάζει το φετινό πρωτάθλημα χωρίς «γυαλιά» και «πρίσματα», η Ένωση αποτελεί μια ομάδα που αξίζει τουλάχιστον τον σεβασμό του. Και τον κέρδισε. Άσχετα με το ποιον θα ήθελε ο καθένας, από τη δική του οπτική, να δει πρωταθλητή.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.