Ads Top

Kαλά έκανε ο Μαρινάκης και τον έκλεισε, είναι παικταράς - Όταν ο Κόκκαλης είπε «τρομερός, τους γ...»



Για τον Μάνο του ΟΦΗ με ρωτάει ο Σινάνογλου. Μου είχε πει ότι θα τον έκανε συνέντευξη στο ΦΩΣ και μου είχε ζητήσει να τον δω. Τον είδα λοιπόν. Παικταράς! Δεν λέω εύκολα εγώ λόγια για Έλληνες παίκτες. Πόσο μάλλον για Β' Εθνική. Δεν είναι μόνο τα γκολ που βάζει και ότι είναι πρώτος σκόρερ. Κι άλλοι βάζουν πολλά γκολ αλλά είναι χτίστες μπετατζήδες, μπάστακες στην περιοχή να περιμένουν την μπάλα. Ο νεαρός του ΟΦΗ είναι ταχύτατος, και ξέρει πολλή μπάλα. Πάει στην ντρίμπλα, έχει την μπούκα, έχει θράσος, είναι γερό παιδί, και έχει το γκολ. Φοβερό πόδι.


Δεν τους αφήνεις τέτοιους Έλληνες με τέτοια προσόντα, μπορεί να σου βγει. Στο χέρι του παιδιού είναι να κάνει καριέρα, να δουλέψει με το κεφάλι κάτω, και να βρεθούν προπονητές να τον αξιοποιήσουν. Δεν τον αφήνεις τέτοιον Έλληνα. Μην τον πάρουν άλλοι. Καλά έκανε ο Μαρινάκης αν τον έκλεισε όπως διαβάζω. Μου αρέσει ο Μάνος. Από όλους τους νέους που έχω δει, αυτός και ο Μασούρας της Λάρισας μου άρεσαν. Θέλουν δουλειά αλλά έχουν τα προσόντα να δουλέψουν και να εξελιχτούν.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ζημιά. Έχει ξενερώσει που έχει ξενερώσει ο κόσμος με το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον διώχνεις ακόμα πιο μακριά. Τον συνηθίζεις χωρίς μπάλα. Μεγάλη ζημιά για τους εργαζόμενους στο χώρο, για παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφους, όλους. Σκοτώνετε την μπάλα. Και τιμωρείτε ανθρώπους που δεν φταίνε. Τι φταίνε οι μικρές ομάδες; Τι φταίνε τόσοι παίκτες και προπονητές; Την πληρώνουν οι μικροί.

Γελοιότητα πάντως η συμμαχία εναντίον του Μαρινάκη. Ξεκίνησαν τρεις τσιμέντο μεταξύ τους, στην πορεία τους άφησε ο Αλαφούζος και πήγε από την άλλη πλευρά, έμειναν δύο και στο τέλος σκοτώθηκαν και αυτοί μεταξύ τους. Ποιος να το έλεγε ότι το ματς που εξέθεσε περισσότερο από κάθε τι άλλο τον Σαββίδη, θα ήταν ματς εναντίον του φίλου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Και είναι η δεύτερη φορά μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου.

    Μωρέ καλά έκανε ο Μαρινάκης και δεν είχε συμμάχους. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε αντίπαλοι σύμμαχοι ούτε μέσα στην ίδια την ομάδα. Τα είδαμε με την πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό. Τα είδαμε με την πολυμετοχικότητα στην ΑΕΚ. Ένας πρέπει να είναι αυτός που κάνει το κουμάντο. Στη διοίκηση ο πρόεδρος. Στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής. Κάτι τεχνικοί διευθυντές και αηδίες, εγώ δεν τα εγκρίνω αυτά.

Σαν σήμερα 19/3 ήταν που είχα αναλάβει τον Ολυμπιακό αντικαθιστώντας τον Προτασόφ. Ξέφραγο αμπέλι την είχε κάνει την ομάδα. Είχε φάει 7 από τη Γιουβέντους και είχε χάσει εντός έδρας από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ήταν πίσω στη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό. Για να πάρω το πρωτάθλημα έπρεπε να κάνω 8 στα 8. Και πραγματικά θα το έκανα. Πήρα 7 νίκες στα 8 ματς και θα νικούσα και μέσα στη Λεωφόρο αν δεν υπήρχε ο Δούρος που έκανε τη νίκη μας ισοπαλία.

Δεν χρειάζεται να πω πολλά, θα σας διαβάσω μόνο δύο πρωτοσέλιδα του μεγάλου Θόδωρου Νικολαίδη στο ΦΩΣ ο οποίος ήταν σοβαρός: Μετά το ματς ο τίτλος ήταν με μεγάλα γράμματα «ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΔΟΥΡΟ»! Δεν είχε ξανακάνει ποτέ τέτοιο πρωτοσέλιδο η ιστορική εφημερίδα.

Και στην ίδια εφημερίδα ήρθε ο Δούρος και έδωσε συνέντευξη στον Θέμη Σινάνογλου μετά! Την έχω φυλαγμένη, την έχω μπροστά μου, με ημερομηνία 16/7/2004 και μεγάλη φωτογράφηση Δούρου στην πρώτη σελίδα με τίτλο: «Μία πραγματικά συγκλονιστική συνέντευξη του Γιώργου Δούρου στο ΦΩΣ για το έγκλημα στη Λεωφόρο που στοίχισε στον Ολυμπιακό την απώλεια του όγδοου σερί. Δούρος στο ΦΩΣ: "Ναι, όπως το είδα στο βίντεο ήταν αποβολή και πέναλτι! Κατανοώ τον Αλέφαντο, είχε το όνειρό του ο άνθρωπος, έφτασε κοντά στο όνειρο της ζωής του. Δεν θέλω να λέω ψέματα και να παραπλανώ κανέναν, παραδέχομαι το λάθος μου, αλλά ειλικρινά δεν είδα τη φάση και δεν με ειδοποίησε κανένας για τις γροθιές του Κυργιάκου στον Τζιοβάνι μέσα στην περιοχή. Σίγουρα αυτή η φάση άλλαξε το στάτους του αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού».

Αδιανότητο, αντί να αποβάλει τον Κυργιάκο και να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό, απέβαλε μόνο τον Τζιοβάνι που αντέδρασε στα χτυπήματα που δέχτηκε! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Εκείνο το βράδυ στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα με πήρε τηλέφωνο ο Κόκκαλης και μου είπε «συγχαρητήρια, ήσουν τρομερός, τους γ...ες»! Και θα το έπαιρνα και έτσι το πρωτάθλημα αλλά ήμουν άτυχος ξανά διότι πήγε ο Παναθηναϊκός μετά στην Τούμπα και βρήκε προπονητή του ΠΑΟΚ τον Αναστασιάδη και σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ τον Βόκολο και φάγανε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.