Ads Top

Τεράστια έκπληξη στο Λιμάνι - Αυτόν θέλει να αγοράσει ο Μαρινάκης - Πώς θα γίνει το μεγάλο deal!


Σίγουρα πρόκειται για κίνηση που θα φτιάξει τους οπαδούς.


Με συνταγή αλά... Λούκα Μιλιβόγεβιτς φαίνεται πως θα προσπαθήσει να πάρει ο Ολυμπιακός τον Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον σε λίγους μήνες.

Μπορεί ο Βέλγος σούπερ σταρ να απογοητεύει μέχρι στιγμής με την παρουσία του στο Λιμάνι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον Πειραιά έχουν πάρει απόφαση να μην κινηθούν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τα Ζαχαρωτά της Αγγλίας. Η κατάσταση σίγουρα θα είναι αρκετά περίπλοκη και την... μπλέκει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι ο 31χρονος σταρ δεν έχει βρει ακόμα τον καλό αγωνιστικό του εαυτό, με συνέπεια να συμπληρώνει αυτή την Κυριακή έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς γκολ σε όλους τους επίσημους αγώνες των ομάδων του.

Ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε για τελευταία φορά δίχτυα σε επίσημη αναμέτρηση στις 11 Μαρτίου του 2017 με τη φανέλα της Έβερτον και από τότε... σίγησε, με εξαίρεση ένα ακόμα γκολ που σημείωσε με την εθνική Βελγίου, σε φιλική αναμέτρηση (στις 28 Μαρτίου του 2017 στο 3-3 κόντρα στη Ρωσία).

Συνεπώς, είναι λογικό να γίνονται ήδη δεύτερες σκέψεις στο Λιμάνι σχετικά με την αναγκαιότητα να αποκτήσουν τα δικαιώματα του διεθνούς εξτρέμ. Ωστόσο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα επόμενα 6 ματς του πρωταθλήματος (ας μην ξεχνάει κανείς πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στείλει το μήνυμα πως θα κριθούν οι πάντες στο διάστημα αυτό) μοιάζει βέβαιο πως θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει «κάτοικος» Πειραιά ο Κέβιν Μιραλάς.

Κυρίως γιατί το θέλει πάρα πολύ ο ίδιος και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα από οικονομικής πλευράς για να συνεχίσει να απολαμβάνει μαζί με την οικογένειά του τον γαλανό Αττικό ουρανό. Άλλωστε, ο Βέλγος δεν έχει πλέον κανένα οικονομικό πρόβλημα και έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει στο κρασί των απαιτήσεών του όσο νερό χρειαστεί προκειμένου να συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Από τη μεριά της, η Έβερτον νιώθει σίγουρα τώρα «εγκλωβισμένη» στην υπόθεση, καθώς όσο ο παίκτης δεν ανεβάζει στροφές και δεν σκοράρει τόσο πέφτει η χρηματιστηριακή του αξία. Έτσι, ενώ έως και τον Γενάρη ζητούσε από τον Ολυμπιακό 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 31χρονο Βέλγο, τώρα ξέρει πολύ καλά ότι αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά...

Συνεπώς, όλα δείχνουν πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εβερτον θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση, με το ενδεχόμενο ακόμα και ενός νέου δανεισμού να βρίσκεται ξανά στο τραπέζι.

Το σίγουρο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάνε στις συζητήσεις με τους Αγγλους, έχοντας ως «όπλο» την εμπειρία των αντίστοιχων διαπραγματεύσεων που έκαναν με την Αντερλεχτ το 2015 για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Κοινός παρονομαστής, άλλωστε, των δύο υποθέσεων υπάρχει και είναι ο δαιμόνιος Βέλγος μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό.

Θυμίζουμε ότι τότε οι Πειραιώτες πέτυχαν με τη βοήθεια του γνωστού ατζέντη να αποκτήσουν τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ, «σπάζοντας» τη ρήτρα των 2,8 εκατομμυρίων που είχαν συμφωνήσει αρχικά με την Άντερλεχτ. Όπως τότε έτσι και τώρα, οι Ερυθρόλευκοι όχι μόνο δεν θα ανοίξουν από την αρχή όλα τους τα χαρτιά, αλλά σύμφωνα με το πλάνο, πρόκειται να δείξουν ότι δεν είναι τόσο εκείνοι που «καίγονται» να αποκτήσουν τον παίκτη, όσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Η σχετική διαδικασία ακολουθήθηκε με την Άντερλεχτ στην περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και έστω κι αν πήρε κάποιο χρόνο παραπάνω στις διαπραγματεύσεις, τελικά απέφερε αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τότε τον «Μίλι» με σχεδόν 1 εκατ. ευρώ λιγότερο απ’ ό,τι προέβλεπε η ρήτρα και κάπως έτσι θα κινηθούν και τώρα οι Ερυθρόλευκοι μαζί με τον Κριστόφ Ενροτό για να μετακινηθεί σε μια... λογική τιμή ο Κέβιν Μιραλάς.

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι η Εβερτον εκείνη που θα «καίγεται» να τον δώσει, καθώς το συμβόλαιό του ισχύει έως το 2020 και οι «καθαρές» ετήσιες αμοιβές του ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.