Ads Top

Ποιος Ρόμπερτς; Με άλλον «φτιάχτηκαν» στο Λιμάνι - «Χαμός» με Τζέιμς στον ΠΑΟ, τι κάνει ο Πασκουάλ!


Ποια γελάνε και ποιοι κλαίνε μετά το ντέρμπι...


Έτσι είναι τα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο νικητής χαμογελάει, εξασφαλίζει ηρεμία, βλέπει το μέλλον διαφορετικά. Ο ηττημένος κλαίει με μαύρο δάκρυ και ο κόσμος του προβληματίζεται.

Κάπως έτσι είναι και τώρα η ιστορία, μετά το 87-85 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες δεν πετάνε στα σύννεφα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, καθώς εξασφάλισαν τη πρόκριση στην οκτάδα και είναι αγκαλιά με το πλεονέκτημα της έδρας.

Παράλληλα, πήραν τη πρώτη τους φετινή νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και κέρδισαν Μπράουν και Τιλί. Αν δεν ήταν ο τρομερός Ρόμπερτς χθες, ο Μπράουν θα έκλεβε την παράσταση. Είναι δεν είναι μία εβδομάδα στην Ελλάδα και έπαιξε χθες σαν να παίζει χρόνια στον Ολυμπιακό. Η ωριμότητά του ηταν μνημειώδης, συν τοις άλλοις έβγαλε χθες 13 λεπτά, δίχως να κουραστεί ιδιαίτερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε να δώσει επίσημο αγώνα εδώ και περίπου δύο μήνες.

Αλλά στον Ολυμπιακό χαίρονται πολύ και για τον Κιμ Τιλί, που επέστρεψε από τον πολύμηνο τραυματισμό του και ήταν και αυτός σαν να μην έλειψε ποτέ. Κυρίως η αμυντική του δράση ήταν εκείνη, που δέσποσε με το κόψιμο πάνω στον Τζέιμς Γκιστ να ξεχωρίζει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πάντως, ξέρει ότι ήταν μία νίκη και τίποτα παραπάνω. Αλλωστε, η ομάδα του έχασε ήδη το Κύπελλο από την ΑΕΚ, ενώ στο πρωτάθλημα είναι σε μειονεκτική θέση, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Στον Παναθηναϊκό από την άλλη τα κεφάλια είναι κατεβασμένα, αλλά πρέπει ο Τσάβι Πασκουάλ να βρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τρόπο, ώστε να ταιριάξει αρμονικά ο Μάικ Τζέιμς με το υπόλοιπο σύνολο. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει δουλέψει. Οπως είδαμε με Χίμκι και Ολυμπιακό. Ο Νίκος Παππάς με τον Λούκας Λεκαβίτσιους έχουν περιοριστεί και εκεί ο Ισπανός προπονητής καλείται να βρει τη λύση, ώστε η ομάδα του να πάει πανέτοιμη στην τελική ευθεία της χρονιάς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.