Ads Top

ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ - Έτσι έχασε την ταλεντάρα μέσα από τα χέρια του - Ποιος τον «άρπαξε», πάει εξωτερικό!



«Εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας Κ17 – με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στο final four της σεζόν 2014-15 – φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 την σεζόν 2013-14, ο Κωνσταντίνος Δημητρίου είναι ένας κεντρικός αμυντικός, που παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη βελτίωση. Είναι πολύ καλός στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς  διαθέτει την ευχέρεια να διαβάζει τις φάσεις και να κατεβάζει με άνεση την μπάλα από την άμυνα προς το κέντρο του γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη σεζόν είχε ουκ ολίγες συμμετοχές στην Κ20».


Με την παραπάνω περιγραφή το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει το προφίλ του 18χρονου στόπερ, Κωνσταντίνου Δημητρίου, ο οποίος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες «πηγές» του sportdog.gr, αναμένεται να αφήσει τον Δικέφαλο του Βορρά και τη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βασιλεία!

Πρόκειται για ένα σπουδαίο deal, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που δεν είχε προλάβει να «γράψει» συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, κατάφερε να «διαφημιστεί» με τον κατάλληλο τρόπο από τον μάνατζέρ του, Αντώνη Αποστολόπουλο, και να πάρει μια ευκαιρία ζωής, δοκιμάζοντας την τύχη του εκτός συνόρων από το τόσο μικρή ηλικία.

Βέβαια, για να φτάσει στο σημείο να πάρει την απόφαση να «εγκαταλείψει» τον ΠΑΟΚ ο μικρός, χρειάστηκε πρώτα ο Δικέφαλος να «τα σπάσει» με τον μάνατζέρ του, λόγω της γνωστής υπόθεσης με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Στην Τούμπα «έβραζαν» με τον εν λόγω ατζέντη, θεωρώντας πως αυτός ήταν ο βασικός υπεύθυνος που «ναυάγησε» το deal με τον άσο του Παναθηναϊκού τον περασμένο Γενάρη, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον νεαρό Κωνσταντίνο Δημητρίου να διακόψει τη συνεργασία με τον εκπρόσωπό του.

Από τη μεριά του, ο μικρός, πιστεύοντας στον μάνατζέρ του, αρνήθηκε να «υπακούσει» στις επιταγές της «ασπρόμαυρης» διοίκησης, με αποτέλεσμα να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και μοιραία να παραγκωνιστεί. Όμως, ο Αντώνης Αποστολόπουλος κατάφερε να τον «ανταμείψει» και με το παραπάνω, «κλείνοντας» μια μεταγραφή... όνειρο για τον νεαρό άσο, που όσοι τον έχουν δει, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τεράστιο ταλέντο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.