Ads Top

Κινδυνεύει με ΑΜΕΣΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ο Παναθηναϊκός!


Οι προσφυγές των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ εκδικάστηκαν και πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με άμεσο υποβιβασμό σε περίπτωση που δεν καταφέρει να τα βρει μαζί τους.


Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, ένας ακόμα τριπλός πονοκέφαλος έρχεται για τον Παναθηναϊκό. Λίγη ώρα μετά την εκδίκαση της προσφυγής του Γερμανού, ακολούθησαν και εκείνες των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ζήτησε εκ νέου αναβολή της εκδίκασης αλλά τελικά η έδρα αποφάσισε αυτή να γίνει κανονικά.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε: "Η διακοπή δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Σίγουρα για να έρχεται η ΦΙΦΑ στη χώρα μας είναι σοβαρά τα πράγματα. Οι απώλειες εσόδων είναι σοβαρές. Δεν ζητάμε κούρεμα. Έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, έχουμε δώσει και στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μην πάρει άδεια από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών την συγκεκριμένη χρονική στιγμή".

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών η Άσπα Σουλούκου τόνισε μεταξύ άλλων: "Σχετικά με τον Λέτο έχει διακανονίσει πέντε φορές οφειλόμενα από το 2013. Υπήρξε μεν καταβολή ωστόσο έχει εξαντλήσει περιθώρια υπομονής γιατί υπάρχουν και επιπλέον 178.000 ευρώ από το 2015. Ο Εσιέν έχει διακανονίσει δύο φορές οφειλόμενα. Δεν τηρήθηκε τίποτα. Έχει χάσει έναν χρόνο και θεωρούμε ότι εξαντλήθηκε η υπομονή μας.

Για τον Τοτσέ υπάρχουν οφειλόμενα από συμβόλαιο του 2011 και έχουμε 2018. Για ποια καλή προαίρεση να μιλήσουμε. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την άδεια στο τέλος του μήνα θα υποβιβαστεί και οι ποδοσφαιριστές θα χάσουν τα λεφτά τους. Θέλουμε να εκδικαστούν οι προσφυγές για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν οι παίκτες τα λεφτά τους".

Η έδρα από την πλευρά της απάντησε στον Παναθηναϊκό ότι έχει εξαντλήσει τα περιθώρια, άρα πρέπει να δικάσει. Η απόφαση θα εκδοθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα με την έδρα να επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα έχουν όλο το χρόνο για να τα βρουν.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των τριών υποθέσεων έγιναν γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες των τριών υποθέσεων. Ο Τοτσέ έχει πάρει ποσό ύψους 43.000 ευρώ και ζητά υπόλοιπο 21.000 ευρώ από το οποίο έχει λάβει ένα μικρό μέρος.

Την ίδια ώρα ο Εσιέν έχει λάβει 73.000 ευρώ και ζητά 36.000 ευρώ που είναι η επόμενη δόση η οποία έχει "διπλώσει". Ο μέσος από την Γκάνα έχει πάρει και εκείνος ένα μικρό έναντι από το συγκεκριμένο ποσό.

Τέλος, ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Λέτο. Η προσφυγή που εξετάζεται τώρα αφορά χρέη που υπήρχαν από την πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό (2009-2013) και αφορούν 151.000 ευρώ. Από αυτά ο Αργεντινός έχει πάρει τα 100.000 και του οφείλονται τα 51.000. Στον Λέτο υπάρχει οφειλή και από το δεύτερο συμβόλαιο του οι οποίες ανέρχονται στα 175.000 ευρώ. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει καταθέσει προσφυγή και για αυτά αλλά δεν έχει ακόμα εκδικαστεί και είναι ανεξάρτητη από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΟΡΑΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ

Μετά την εκδίκαση των υποθέσεων η έδρα έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στις δύο πλευρές να καταθέσουν τα υπομνήματα τους. Σε αντίθεση με τα όσα έγιναν στην εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ το κλίμα δεν ήταν πολεμικό και υπάρχει το ενδεχόμενο λύσης έστω και την ύστατη στιγμή.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι υπάρχει ορατός ο κίνδυνος για άμεσο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού! Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Οι υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, παρά το γεγονός ότι έχουν την ίδια εκπρόσωπο, είναι ξεχωριστές. Έτσι, εάν εκδικαστούν και επιβληθεί στους πράσινους ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε μία από αυτές σημαίνει και άμεσο υποβιβασμό.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.