Ads Top

Βράζει όλο το Λιμάνι με ξένο - Έχει ξεπεράσει και τον Εμενίκε - Σε αυτόν τα έχωσε ο Γκαρσία!



Έντονος προβληματισμός, αλλά και εκνευρισμός υπάρχει τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, που μοιάζουν να μην έχουν το μυαλό τους στην ομάδα.


Το μεγαλύτερο λάθος που παραδέχονται στο Λιμάνι είναι πως τον χειμώνα δεν πούλησαν τον Οτζίτζα Οφόε, όταν ομάδες όπως η Πόρτο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον είχαν πολύ ψηλά στην λίστα τους.

Ο Βέλγος άσος, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, μέχρι ένα διάστημα έδειχνε να ενδιαφέρεται και να βγάζει στο χορτάρι την ποιότητά του, όμως μετά την κλοπή στο σπίτι του και τα όσα ακολούθησαν με τις… μουρμούρες της γυναίκας του για την Ελλάδα, μοιάζει άλλος άνθρωπος.

Ο Οφόε τείνει να ξεπεράσει ακόμα και τον... Εμάνουελ Εμενίκε σε αδιαφορία, καθώς στο τελευταίο φιλικό με τον Πανιώνιο ήταν εντελώς... αλλού. Στον Ολυμπιακό είναι πολύ ενοχλημένοι από την στάση του εδώ και πολύ καιρό και το ματς απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι δεν τα είχαν μόνο με τον 29χρονο χαφ, αλλά και με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, με μία διαφορά: Ότι ο Σέρβος προσπαθεί, παίζει, συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας, όμως δεν μπορεί να βρει αυτό το κάτι που θα τον καθιερώσει και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 24χρονος φορ έχασε τα... άχαστα και στο φιλικό εναντίον του Πανιωνίου το Σάββατο και φυσικά τα "άκουσε" για τα καλά από το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, που μόνο ευχαριστημένο δεν μπορεί να είναι με την μέχρι τώρα παρουσία του Σέρβου στην ομάδα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.