Ads Top

Η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου… έβαλε φωτιά στο ντέρμπι!


Τρομερή εξέλιξη στην υπόθεση!  Νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση του ντέρμπι της Τούμπας που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρσία από ρολό ταμειακής, που έπεσε από την εξέδρα.


Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης, έγινε γνωστό ότι υπάρχει Συμπληρωματική Έκθεση του διαιτητή, Αλέξανδρου Αρετόπουλου, που αναγράφει ότι το ματς διακόπηκε λόγω τραυματισμού του Γκαρσία!

Έπειτα από αίτημα του Αθλητικού Δικαστή, ο διαιτητής απέστειλε συμπληρωματική Έκθεση με την οποία αναφέρει ότι διέκοψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού αξιωματούχου ο οποίος βρισκόταν νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή, κάτι το οποίο δεν είχε αναγραφεί αρχικά στο φύλλο αγώνα!

Ο Όσκαρ Γκαρσία βρισκόταν σύμφωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ κανονικά δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς η αντικατάσταση του αρχικά δηλωμένου σε αυτό Χρήστου Κόντη με τον 44χρονο Καταλανό τεχνικό έγινε εντός των χρονικών ορίων.

Οι δικηγόρου του ΠΑΟΚ, μετά τα νέα δεδομένα που σε καμία περίπτωση δεν… βοηθούν τον Δικέφαλο, κατέθεσαν αίτημα αναβολής, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.