Ads Top

Άφωνοι όλοι στου Ρέντη με Γκαρσία! Τι ανακοίνωσε στους παίκτες και γιατί ετοιμάζεται για… κούπα



Η απόφαση του Οσκαρ Γκαρθία για τις προπονήσεις στο Ρέντη και η ομιλία του για το πρωτάθλημα και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο σε φιλικό παιχνίδι το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00), με σκοπό οι παίκτες να μην χάσουν τον ρυθμό τους και να μπορέσουν να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Οσκαρ Γκαρθία, μάλιστα, έχει αποφασίσει να μην αλλάξει τίποτε στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων, επιλέγοντας υψηλές εντάσεις, αλλά και προετοιμασίας σαν σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός, μάλιστα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους εξήγησε ότι το πρόγραμμα δεν θα αλλάξει, ξεκαθαρίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να δουλεύουν σαν να προετοιμάζονται για επίσημο παιχνίδι. «Δεν θα αλλάξουμε τις προπονήσεις. Θα γίνουν λίγο πιο δυνατές, αλλά καθημερινά θα δουλεύουμε σαν να ετοιμάζουμε την ομάδα για παιχνίδι. Θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο, γιατί πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαρθία.

Η απόφασή του αυτή, μάλιστα, έχει άμεση σχέση με τα όσα συζητιούνται στο Ρέντη αυτές τις ημέρες. Διότι, ναι μεν ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με πέντε παιχνίδι να απομένουν έως το φινάλε, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ενώ και η απόσταση από την κορυφή δεν είναι μεγάλη.

«Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να το κατακτήσουμε», ήταν τα λόγια του Γκαρθία, για να συμπληρώσει: «Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι, αλλά όταν ξεκινήσουν πάλι τα ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δείξουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Θέλω από όλους να δουλεύετε καλά κάθε μέρα».

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο Γκαρθία και οι συνεργάτες του δεν έχουν ενημερώσει ακόμη τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τις μέρες που θα πάρουν άδεια το Πάσχα. Μάλιστα, είναι μία συνειδητή επιλογή, όχι μόνο επειδή ακόμη δεν είναι γνωστό πώς θα αλλάξει το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και επειδή επιθυμούν όλοι να έχουν το μυαλό τους στις προπονήσεις, στο ποδόσφαιρο και τίποτε. Πάντως ο Ισπανός έχει ενημερώσει ότι μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πανιώνιο, οι παίκτες θα έχουν 48ωρο ρεπό, για να ξεκουραστούν.

to10
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.