Ads Top

«Σφαγή» των μεγάλων, τα «διαλύει» όλα ο Ιβάν! Νέα «έκρηξη» στο πρωτάθλημα!



Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στη Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αναμένεται προσεχώς να πάρει κι άλλες -απρόσμενες- διαστάσεις.


Υπάρχει, δηλαδή, η αίσθηση στην «πιάτσα» ότι πέρα από τις δεδομένες «κόντρες» που υπάρχουν ανάμεσα στις τρεις ομάδες για θέματα που αφορούν τα αγωνιστικά, αλλά και τα εξωαγωνιστικά (στις δικαστικές αίθουσες), θα προκύψουν νέες σφοδρές «συγκρούσεις» που θα αφορούν αυτή τη φορά τα… μεταγραφικά!

Κι αυτό, προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν και σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις «μεγάλοι» αναμένεται να κινηθούν δυναμικά στην εγχώρια αγορά ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να ενισχύσουν το ελληνικό τους στοιχείο.

    Μάλιστα, λέγεται πως... κομβικό ρόλο στο νέο αυτόν «πόλεμο» αναμένεται να παίξει ξανά ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρουσιάζεται διατεθειμένος να «χτυπήσει» ό,τι καλό κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Έτσι κι αλλιώς, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει δώσει εντολή τα τελευταία χρόνια να απασχολεί τον Δικέφαλο ο κάθε ταλαντούχος παίκτης που ξεχωρίζει στη Super League, ωστόσο φέτος αναμένεται να γίνουν πιο δυναμικές κινήσεις, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που φέρονται να απασχολούν είτε τον Ολυμπιακό, είτε την ΑΕΚ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να παίξει τον «λαγό» σε κάποιες περιπτώσεις, έτσι ώστε να «σαμποτάρει» κάποια μεταγραφή, ή, με την εμπλοκή του, να ανεβάσει το τίμημα για τους ανταγωνιστές του. Εξάλλου, ο Δικέφαλος έχει ένα πλήρες ρόστερ και στην πραγματικότητα δεν έχει ανάγκη να κινηθεί για παραπάνω από 1-2 κινήσεις από την εγχώρια αγορά.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, αν και εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης ακολουθήσει την παραπάνω πολιτική στο μεταγραφικό παζάρι, αναμένονται… επικές «μάχες» με τους υπόλοιπους «μεγάλους» που κανένας δεν μπορεί να ποντάρει με ασφάλεια τι διαστάσεις μπορεί να πάρουν. Μείνετε συντονισμένοι...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.