Ads Top

Απύθμενο θράσος: Τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 και αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ ζητά ο ΠΑΟΚ!


Αδυναμία κατανόησης της δεινής θέσης που βρίσκεται η ομάδα τους δείχνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με την ένσταση τους την οποία σίγουρα θα΄περιμένει με αγωνία ο Ολυμπιακός μήπως πάρει κι άλλο… χάρτινο


Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να ζήτησε συγνώμη με την χθεσινή δήλωση του όμως οι πράξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνουν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει αμετανόητη και παράλληλα αδυνατεί να καταλάβει την δεινή θέση που βρίσκεται μετά τα αίσχη του ιδιοκτήτη της και του τεχνικού της διευθυντή στην Τούμπα.

Οπως έχετε ενημερώθεί ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση και ζητάει να πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι που διεκόπη μετά την εισβολή του ιβάν Σαββίδη. του… όπλου του και των συνοδών του στον αγωνιστικό χώρο σε μια προσπάθεια να… επικυρώσουν το άκυρο γκολ του Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει να πάρει το ματς και να αφαιρεθούν 10 βαθμοί από την ΑΕΚ επειδή ζητά να θεωρηθεί υπεύθυνη για την διακοπή, πράγμα που δεν αναφαίρεται πουθενά στο φύλλο αγώνος αλλά το είπε ο... Μήνος στην Αθλητική Κυριακή.

Παρα τον παγκόσμιο σάλο λοιπόν και την άμεση παρέμβαση FIFA και UEFA που ζήτησαν σκληρά μέτρα ο ΠΑΟΚ πιστεύει πως θα μπορέσει να ρίξει στην ΑΕΚ την ευθύνη για την διακοπή του αγώνα όταν έχει διακοπεί όλο το πρωτάθλημα με ονομαστική αναφορά του υπαίτιου Ιβάν Σαββίδη στο σχετικό ΦΕΚ!

Παραλληλα με την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών να θεωρείται δεδομένη ουσιαστικά η ένσταση ακόμη κι αν δικαιωνόταν, που δεν γίνεται ούτε στην… Μπουτσουάνα, θα ευνοούσε μόνο τον Ολυμπιακό αφού με ήττα της ΑΕΚ στα χαρτιά και αφαίρεση 10 βαθμών θα έφερνε την ομάδα του Πειραιά μια ανάσα από τον τίτλο!

Για αυτό άλλωστε οι… ψαγμένοι ρεπόρτερ Ολυμπιακού όπως και η εφημερίδα Πρωταθλητής γράφουν και λένε για σίγουρη τιμωρία της ΑΕΚ.

Φυσικά στην ΑΕΚ μετά και την έκδοση των κατηγορητηρίων δεν έχουν καμία ανησυχία όμως η ενέργεια του ΠΑΟΚ αποτελεί άλλη μια ηθική ήττα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης όταν μόλις χθες ο ιδιοκτήτης της μαζί με την συγνώμη του δήλωσε πως επιθυμεί οι αγώνες να κρίνομται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.

Τέλος η επιλογή αυτή του ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στην εκδίκαση αφού δεν δείχνει καμία μεταμέμελεια ενώ παραλληλα αναγκάζει την ΑΕΚ να μπει στο παιχνίδι και να αναπτύξει τα επιχειρήματα της πράγμα που σίγουρα δεν συμφέρει τον ευρισκόμενο σε δεινή θέση ΠΑΟΚ.

*aek365.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.