Ads Top

Χαμός στην Super League με τα τηλεοπτικά – Έριξαν… βόμβα οι τέσσερις μεγάλοι!



Δύο ώρες κράτησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, όπου παρότι το κεντρικό θέμα ήταν τα τηλεοπτικά, δεν βρέθηκε καμία λύση.


Αυτό που έγινε όμως ξεκάθαρο, είναι η θέση των «μεγάλων», οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να βρουν μόνοι τους συμβόλαιο και όχι μέσα από την κεντρική διαχείριση!

Αυτή ήταν η άποψη του Ολυμπιακού στο ΔΣ, όπου εκπροσωπήθηκε από τους Βρέντζο, Αγραφιώτη, Μπαταγιάννη και Λίβα ενώ αρνητική ήταν και η ΑΕΚ που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Λυσάνδρου.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είδε έχει δικό του συμβόλαιο, εκτός κεντρικής διαχείρισης, με τη NOVA, ενώ για τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως αυτή τη στιγμή, δεν έχουν ακόμα ξεκάθαρη άποψη για το θέμα.

Αναφορικά με τις 12 μικρομεσαίες ομάδες Ξάνθη, Ατρόμητος και Παναιτωλικός εμμένουν στην απόφαση ότι γίνει να γίνει συνολικά ενώ στις υπόλοιπες ομάδες υπάρχουν αρκετοί… αντιρρησίες.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στα γραφεία βρέθηκαν οι Δάρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κούγιας (ΑΕΛ), Πανόπουλος (Ξάνθη), Κωστούλας (Παναιτωλικός).

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.